2777
2789
عنوان

از این جاری های الکی خوش کی داره

1145 بازدید | 73 پست

گوه ترین زندگی ممکن رو داره تو یه آپارتمان هستیم هر روز خدا جنگ دعوا دارن .شوهرش دست بزن داره خیانت میکنه ولگرده معتاده بیکاره .دروغگو و همش بولوف میکنه .بعد خانوم یه هر هر و کرکری میکنه پیش ما همچین اسم شوهرشو میگه ناز و عشوه میاد هر کی ندونه فکر میکنه تو پر قو داره زندگی میکنه .ن اینکه بگم ادا در میاره ها واقعا از زندگیش داره لذت میبره صبح تا شب شوهرش کتکش میزنه شب براش بولوف میکنه اینم میاد برا ما تعریف میکنه بقیه هی بهش میخندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شماک ازدلش خبرنداری انتطاردارین پیش شماهم بیادگریه کنه 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

واقعا نمیتونم درکش کنم دقیقا دلش به چی خوشه نمیگم زندگی خودم گل و بلبله ها .ولی خب من واقعا اداعا نمیکنم خیلی خوشبخت و راضی هستم و این دیگ واقعا اوج بدبختی خوشی انگار زده زیر دلش همه از این رفتارش در عجب هستن 

عزیزم شماک ازدلش خبرنداری انتطاردارین پیش شماهم بیادگریه کنه 

ن واقعا شاده از ته دل میخنده همش اسم شوهر ورد زبونشه وقتی حرفش میشه کلی ذوق میکنه هی دروغاشو میاد برا ما هم میگه بقیه بهش میخندن خودش باورش میشه انگار

خب صب تا شب گریه کنه شما راضی میشی؟ یعنی چشم این مقدار از خوشحالی هم واسه جاری ندارین شما؟ عجب

ن  من از غم کسی خوشحال نمیشم ولی درکش نمیکنم چرا احساس خوشبختی میکنه با این همه مشکلش