2777
2789
عنوان

برکت یا سینوفارم

122 بازدید | 20 پست

در دوران شیردهی هستم

تجربیاتتون رو بگید به خصوص افراد شیرده

تعداد رای : 9
نظرسنجی
برکت
1
11%
سینوفارم
8
88%
ی واکسن دیگه که مجازه(نام ببرید)
0
0%
میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

اخجون دعوا😍😂

goftino.com/c/bIIaIK  لینک چت ناشناس طریق این لینک ناشناس با من چت کن😍جوابشم اگه دیر دادم میتونی هر وقت لینکو دید چک کنی😂   چرا فکر میکنید سنم کمه؟!!! بچه نیستم دوستان☺️❤️اگه با مهربونی برام کامنت بزاری چهار برابر مهربون تر از خودت جواب میدم😍✋🏻اما اگه بد رفتار کنی چهار برابر بد تر از خودت جوابتو میدم☺️✋🏻 پس یادت باشه برخورد من متناسب با شخصیت خودته👌🏻😁 این کاربری دست دو نفره ولی همه ی تاپیکا خودمم جز تبلیغا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقریبا فرقی ندارن. من برای خودم ترجیحم برکته

شیرده هستین؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

برا شیرده ها مگه برکت میزنن؟

من شیر میدادم،جز برکت هیچی نمیخواستم.ولی نزدن و‌ مجبوری دوز اول سینوفارم زدم...

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
بله

بچتون چندماهش بود زدین؟

علائم پیدا نکرد؟

شیرتونو از اول بهش دادبن؟

برا شیرده ها مگه برکت میزنن؟ من شیر میدادم،جز برکت هیچی نمیخواستم.ولی نزدن و‌ مجبوری دوز اول سینوفا ...

جدیدا میزنن برکت

جدیدا میزنن برکت

چ‌خوب

پس دوز دوممو حتما برکت میزنم

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
برا شیرده ها مگه برکت میزنن؟ من شیر میدادم،جز برکت هیچی نمیخواستم.ولی نزدن و‌ مجبوری دوز اول سینوفا ...

بچتون علائم پیدا نکرد؟از اول بهش شیر دادین؟

چ‌خوب پس دوز دوممو حتما برکت میزنم

ولی دوستم زد بچش تا چند روز ت کرد

منم دلم میخاد بزنم برکت اما میترسم برا بچه