2777
2789
عنوان

دارم میمیرم ولم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 42 پست

نگو میمیرم

فقط یک مادر میتونه با رفتن بچش دق کنه و بمیره

میدونم الان سخته ، اذیتی

چه حس بدی داری هی یاد حرفاش میفتی 

قول موندن

و دوست دارم و ...

ولی حقیقتش اینا همش حرفه و به عمل ختم نمیشه

و نباید انتظار داشته باشی

این حسی که الان داری بخاطر دل شکستگی طبیعیه

ناراحت باش

گریه کن

ولی روزای بهتر در انتظارته 

به خودت زمان بده عزیزدلم هرچند الان خیلی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار ول کنه بره

تو محکم میشی

این تویی که بهتر میتونی برای زندگیت تصمیم بگیری

اینا اگه مرد بودن الان خیلیا سر خونه زندگیشون بودن

مردا رو با پسربچه های الان اشتباه نگیر

تو برای نجات زندگیت باید به یک مرد تکیه کنی نه پسری که تا این حد بی عقل و بی فکرِ که  به خودش اجازه میده با احساسات یک آدم دیگه اینطور بازی کنه!

مثلا این میخواست دو روز دیگه بچه بزرگ کنه؟؟؟؟

خیلی سخته بخدا امروز اندازه ۱۸ سال سنم گریه کردم...

میدونم 

میفهممت با تمام وجود

ولی هرچی بیش تر فکر کنی بیش تر اذیت میشی

و باور کن ارزش نداره🙂

آدمی که ذره ای براش مهم نیست تو چه احساسی رو داری تجربه میکنی و تا چه اندازه ناراحتی

لیاقت هیچیو نداره

بذار ول کنه برهتو محکم میشیاین تویی که بهتر میتونی برای زندگیت تصمیم بگیریاینا اگه مرد بودن الان خیل ...

اخه چرا یهو منو نخواست قبلش خیلی خوب بودیم باهم❤️‍🩹

انقد خودمو کوچیک کردم براش الان عصاب خوردی اینم دارم ..کاش وقتی گفت کات میگفتم پسربچه ای بیش نیستی ولی فک میکردم مردی...خوش اومدی خدافظ :)❤️‍🩹چکنم انقد بی غرور ظدم

میدونم میفهممت با تمام وجودولی هرچی بیش تر فکر کنی بیش تر اذیت میشیو باور کن ارزش نداره🙂آدمی که ذره ...

داشتم گریه میکردم براش ویس دادم...بنطرت اون ادم اگه انسان بود میزاشت من اشکم دربیاد؟🫠

منم منممممممم😭😭😭

دعاکنید بیاد تو زندگیم😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

هییییچکس الکی‌نمیره اونی ک واقعا بخوادت‌خار هم باشی می مونه کنارت

یادخودم افتادم بدترین‌ روزاروپشت سرگذاشتم امضاموبخون

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
اخه چرا یهو منو نخواست قبلش خیلی خوب بودیم باهم❤️‍🩹انقد خودمو کوچیک کردم براش الان عصاب خوردی اینم ...

چون بچن عزیزم

قدرت تصمیم گیری ندارن

بچه ها رو دیدی؟ یک ساعت میگه فلانو میخوام یک ساعت بعدش میگه نمیخوام

وقتی یک آدم به بلوغ فکری و عاطفی نرسیده اینکارو میکنه

فکر میکنه آدما مسخرن 

احساساتشون مسخرست

یک بچه ای رو تصور کن که فقط ی عالمه دروغ میگه و لاف میزنه

واقعا همین شکلیه

وگرنه آدمی که به بلوغ عاطفی و فکری رسیده هیچ وقت به خودش اجازه نمیده یک آدم دیگه رو مسخره کنه 

و شما نیاز به همچین آدمی داری

نه یکی مثل این بچه که خودشم نمیدونه چی میخواد

ببین رو پسرا جملات معکوس تاثیر گذار وقای نیگه میخوان برم بگو ب چپم دیگه نمیره😬

نباید اینجوری میگفتی اون باید بدونه ک تو بدون اونم خوشی تا نره

ازین ک گذشت تو روابط بعدیت دقت کن وابستگیتو بروز نده

اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن😁 

من این حد از کوچیک شدنو نمیفهمم واقعا

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙