2777
2789
عنوان

برکت یا سینوفارم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 20 پست
بچتون علائم پیدا نکرد؟از اول بهش شیر دادین؟

من خودم علائم داشتم

سرما خودم.تب و‌ لرز و گلودرد و آبریزش و‌بدن درد داشتم

به بچه شیر ندادم تو اون چند روز

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
من خودم علائم داشتم سرما خودم.تب و‌ لرز و گلودرد و آبریزش و‌بدن درد داشتم به بچه شیر ندادم تو اون ...

وای چه بد

از قبل هیچی علائم نداشتین؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بد از قبل هیچی علائم نداشتین؟

نه هیچ مشکلی نداشتم

عموم هم زده بود حالش خیلی بد شده بود

البته بدن با بدن فرق می‌کنه

ولی من قصد نداشتم دوز دو‌ رو بزنم

الان که برکت میزنن،انتخابم حتما برکته(هرچند فعلا باردار هم هستم و‌ تا بعد زایمانم واکسن نمی‌زنم)

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
بچتون چندماهش بود زدین؟ علائم پیدا نکرد؟ شیرتونو از اول بهش دادبن؟

۹ ماهش بود

نه دخترم علائمی نداشت فقط خودم روز اول یکم دستم درد میکرد و بی حال بودم 

بله از اول شیرمادر میخورد فقط بعضی وقتا که بیرون باشم بهش شیرخشک میدم ولی بیشتر همون شیرمادر میخوره

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
۹ ماهش بود نه دخترم علائمی نداشت فقط خودم روز اول یکم دستم درد میکرد و بی حال بودم  بله از او ...

خداروشکر عزیزم

منظورم این بود وقتی واکسن زدین بلافاصله شیرش دادین یا چندشاعت صبر کردین؟ 

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خداروشکر عزیزم منظورم این بود وقتی واکسن زدین بلافاصله شیرش دادین یا چندشاعت صبر کردین؟ 

من قبل از اینکه برم واکسن بزنم بهش شیرداده بودم و سیر بود چندساعت بعدش که خودش گشنش شد بهش دادم

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست  و نمیدانی من بـه خاطر توچقدر بـه اشک‌هایم لبخند زده‌ام !