2777
2789

چرا من همش ترس از دست دادنشون رو دارم  

مثلا مامانم می ره خیابون من همش میترسم اتفاقی براش بیفته

یا مثلا یه بار که گوشی جواب نمیدن من دیگه دق میکنم و با خودم میگم دیگه اینا یه اتفاقی براشون افتاده

لطفاااا کمکم کنین  

بیییخیال تروخدا 

اینا فکره میکنی؟؟؟مثبت فکر کن چرا همش منتظر اتفاق بدی 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تنها نیستی خیلیا اینطورین

ولی تو کاری از دستت برنمیاد که

عوض اینکه همش غصه بخوری تا وقتی همشون زنده ان از بودن کنارشون لذت ببر وقتی هم برن مگه ما میتونیم نگهشون داریم؟

من در مورد داداشم این طوری بودم

وقتی از خونه میزد بیرون سه تا سوره توحید براش میخوندم دیگه دلم قرص میشد

الان دیکه به این چیزا فکر نمیکنم چون به این نتیجه رسیدم که همه آدما میمیرن و ما نمیتونیم جلو این قضیه رو بگیریم و خودمو برای اتفاقی که شدن و نشدنش دست من نیست ناراحت نمیکنم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
به خدا دست خودم نیست خودم نخوام در بارش فکر کنم خود به خود میاد تو ذهنم

عزیزم براشون آیه الکرسی بخون 

بسپار به خدا حواسش هست 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗