ناراحت شدم ... اونم نه یه کم ...خیلی ... اشتباهم این بود که عکسی رو که دیروز تو همین سایت دیده بودم و بنظرم جالب اومد چند ساعت بعد تو تاپیک دیگه ای گذاشتم اونم بدون تحقیق در مورد محتواش بی اطلاع بودم و جاهل به این مساله ... آخر شب بود و وقت خواب بچه نشد بمونم تو سایت .. بر فرض هم که بنده آدم بیسوادی باشم شما که ادعای علم و سواد دارید کجای منطقتون اجازه میده که به شخصه دیگه ای که یقین به بیسوادیشم ندارید لفظ " بیسواد " رو خطاب کنید ؟! من شاید سوادی نداشته باشم اما ادعایی هم ندارم ... ====================== در حد توانم سعی کردم میدانهای مغناطیسی مختلف رو بررسی کنم تا شاید از جهل در بیام اما متاسفانه موفق نشدم اونچیزی که دنبالش بودم و انتظارشو داشتم پیدا کنم منم تو دبیرستان فیزیک خوندم شاید خیلی چیزاش از یادم رفته باشه اما خدا رو شکر مختصر زمینه هایی باقی مونده ... ================== متاسفانه خیلی از وبسایتها مثل بنده بدون تحقیق فقط عکس رو با دوخط نوشته قرار دادن و محدود سایتهایی با دلایل علمی نکاتی رو در مورد کعبه توضیح دادن که براتون میزارم ... ولی خیلی مشتاقم نتیجه ی این آزمایشو با اشکال هندسی دیگه هم ببینم خواهشا اگه کسی امکاناتشو داره با میدانهای مغناطیسی مختلفی مثل هرم یا کره و یا ستاره ی یهود هم این آزمایشو انجام بده و نتیجه رو بزاره ممنون میشم یا عکسشو اگه از نت درآوردید برام بزارید امیدوارم این دل شکستن مقدمه ای باشه برای افزایش آگاهیم ....