2777
2789
ناراحت شدم ... اونم نه یه کم ...خیلی ... اشتباهم این بود که عکسی رو که دیروز تو همین سایت دیده بودم و بنظرم جالب اومد چند ساعت بعد تو تاپیک دیگه ای گذاشتم اونم بدون تحقیق در مورد محتواش بی اطلاع بودم و جاهل به این مساله ... آخر شب بود و وقت خواب بچه نشد بمونم تو سایت .. بر فرض هم که بنده آدم بیسوادی باشم شما که ادعای علم و سواد دارید کجای منطقتون اجازه میده که به شخصه دیگه ای که یقین به بیسوادیشم ندارید لفظ " بیسواد " رو خطاب کنید ؟! من شاید سوادی نداشته باشم اما ادعایی هم ندارم ... ====================== در حد توانم سعی کردم میدانهای مغناطیسی مختلف رو بررسی کنم تا شاید از جهل در بیام اما متاسفانه موفق نشدم اونچیزی که دنبالش بودم و انتظارشو داشتم پیدا کنم منم تو دبیرستان فیزیک خوندم شاید خیلی چیزاش از یادم رفته باشه اما خدا رو شکر مختصر زمینه هایی باقی مونده ... ================== متاسفانه خیلی از وبسایتها مثل بنده بدون تحقیق فقط عکس رو با دوخط نوشته قرار دادن و محدود سایتهایی با دلایل علمی نکاتی رو در مورد کعبه توضیح دادن که براتون میزارم ... ولی خیلی مشتاقم نتیجه ی این آزمایشو با اشکال هندسی دیگه هم ببینم خواهشا اگه کسی امکاناتشو داره با میدانهای مغناطیسی مختلفی مثل هرم یا کره و یا ستاره ی یهود هم این آزمایشو انجام بده و نتیجه رو بزاره ممنون میشم یا عکسشو اگه از نت درآوردید برام بزارید امیدوارم این دل شکستن مقدمه ای باشه برای افزایش آگاهیم ....
جوابی که شنیدم زهرا نمیدونم این.پست رو.میخونی یانه من که اشکال هندسی دیگه رو امتحان نکردم بلکه تو.کلاس سوم دبستان با مفهوم میدان مغناطیسی و تاثیرش رو براده های آهن آشنا شدم اصلا لازم نیست تلاش کنیم مردم رو از جهالت و پرستش خرافات نجات بدیم همینکه چهار تا بیسواد مثل تو دفاع کنن از خرافات بقیه فراری میشن خودشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی کشش داره کعبه !؟ من نمیدونم اما میدونم یه قطبی هست اونجا ، برای همین شنیدم وقتی به سمت قبله (کعبه) می ایستی یا که میگن سمت قبله یکی که حالش بده رو دراز بدین یه قطبی تو بدنش جریان پیدا میکنه که حالش رو تا حدودی بهتر میکنه چون جریان خون بهتر انجام میشه میگما ... من شنیدم !!!
❤️ دارم بزودی مامان میشم ❤️
امروز به این شک افتادم گفتم که دیروز بعدازظهر دیدم عکسو شبم گذاشتم اصصصصصصصصصلنم به صحتش فکر نکردم البته تا الان فکر میکردم این درسته و اشکال دیگه چطورن اما الان به اینم شک کردم اقرار به اشتباهم میکنم ...
ببین منم امکانات ندارم ولی یه حدسی میزنم ببین چون هر آهن ربایی یه طرفش جذب مبکنه، یه طرفش دفع میکنه و این آهنربا اولیه هم مکعب هستش، امکان داره بخاطر میدانهای جذب و دفعی که کنار هم اومدن براده های آهن به این شکل دور کعبه جمع شدن... یه لحظه تصورش کنین حرفمو...
سه ماه و نیم تمام،ختم بارداری.... خدایا بازم میگم شکرت....