2777
2789
عنوان

یکی ب داد منه بیچاره برسه..بوی ادرار دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 15986 بازدید | 61 پست
حتما بعد از ادرارش بشورش مبادا با دستمال مرطوب پاکش کنی چون عفونت داره موقع ادرار مثانش میسوزه گریه ...

خداشاهده تو این ۱۱ ماه یک بار با دستمال پاک نکردم

حتی شده جایی آب گرم نبوده با آب سرد شستم

خیلی رعایت میکنم تو شستن

خب اصلا این عفونت رو داشته

دوره درمان زیر نظر متخصص اطفال کاما کردیم بعد بردم آز دادم همه منفی بوده

ینی ممکنه عفونت داشته و نشون نداده؟

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
نوبت گرفتم حتما انجام میدم ی بار ۵ماهگی انجام دادم مشکلی نبود آخه اگر سنگ باشه هم آز ادرار نشون می ...

خب پس انجام بده و خودتو راحت کن. 

ببین بدن بچه ها هار دوره ای ی جوره شاید هیچی نباشه اونوقت احتمالا بوی ادرارش ب خاطر غذاهست درسته غذا فرقی نکرده اما بدن اون شاید واکنشش متفاوت شده. 

و اینکه بعضی وقتا سنگ تو آزمایش معلوم نمیشه

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مایعات زیاد بده بخوره  اب میوه ها رو بگیر زود به زود بده بخوره  پوشکش رو هم زود به زود ع ...

انقد مایعات میخوره شب تا صبح که پوشکش نم میده

بخدا زود ب زود عوض میکنم

جیش خالی هم میشورمش حتی

علت گریش ببین به خاطر سوزش نیست. دختر من از اول که به دنیا اومد اونجاش حساس بود تا الان که ۹ سالشه. همیشه دو تا پماد دکتر میداد قاطی میکردم بهش می زدم تا خوب بشه الانم میخوام براش بگیرم

خب پس انجام بده و خودتو راحت کن.  ببین بدن بچه ها هار دوره ای ی جوره شاید هیچی نباشه اونوقت اح ...

حتما انجام میدم سونو رو

ولی آخه سنگ هم باشه خدای نکرده جیش بو میگیره مکه؟

اگه سنگ کلیه نبود از عفونت هم که آزمایش دادی خیالت راحته اون وقت تا میتونی نارنگی بهش بده کلا کلیه رو پاکسازی میکنه از عفونت. روزی 5 یا 6 تا نارنگی بخوره

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
علت گریش ببین به خاطر سوزش نیست. دختر من از اول که به دنیا اومد اونجاش حساس بود تا الان که ۹ سالشه. ...

آره

منم میگم حساسه

میشه اسم پماد هارو بگی؟

خب آخه بوی جیشش از چیه

اگه سنگ کلیه نبود از عفونت هم که آزمایش دادی خیالت راحته اون وقت تا میتونی نارنگی بهش بده کلا کلیه ر ...

اتفاقا خیلی دوست داره

در مجموع ی دونه رو بهش میدم در طول روز.چون زیر یک ساله خیلی نمیدم اذیتش نکنه بچه رو

حتما انجام میدم سونو رو ولی آخه سنگ هم باشه خدای نکرده جیش بو میگیره مکه؟

آره. گلاب ب روت همسرم چن وقتی همش میگف ادرارم غلیظه و بوی بدی داره بعد چن وقتش یهو دردای شدید اومد سراغش و معلوم شد سنگه. بعد دفع سنگ دیگه اون مشکلو نداره

اگه پوشکش میکنی شبا . پوشکش نکن 

چون آب زیاد میخوره خیلی جیش میکنه حتی صب باز میکنم گاهی نم میده نمیشه نکنم

ولی در طول روز بازش میزارم

اتفاقا خیلی دوست داره در مجموع ی دونه رو بهش میدم در طول روز.چون زیر یک ساله خیلی نمیدم اذیتش نکنه ...

اذیت نمیکنه گلم. اون پوست روشونو بگیر ک فقط گوشتاشو بخوره خیلیم واسش خوبه

آره. گلاب ب روت همسرم چن وقتی همش میگف ادرارم غلیظه و بوی بدی داره بعد چن وقتش یهو دردای شدید اومد س ...

حتما سونو رو انجام میدم.اگر ایشالا مشکلی نبود دیگه بیخیالش میشم

یک ماهه کلید کردم رو بچه

دعا کنید چیزی نباشه

بخدا نگاش میکنم جیگرم کباب میشه