2777
2789
عنوان

یکی ب داد منه بیچاره برسه..بوی ادرار دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 18676 بازدید | 61 پست

پماده را الان یادم نیست باید تو نت سرچ کنم چون من دخترم تو بچگی همش دکتر بهش میداد از بس که سوزش داشت الانم همش تو ادرارش خونه آزمای ششهای تخصصی کلیه هم دادم براش ولی دکتر میگه مشکلی نداره فکر کنم به خاطر قرمزی بیش از اندازه تو آزمایشم خون ن ش ون میده 

چون آب زیاد میخوره خیلی جیش میکنه حتی صب باز میکنم گاهی نم میده نمیشه نکنم ولی در طول روز بازش میزا ...

اشتباه میکنی عزیزم یمدت اذیت میشی چند بار پاشو شلوارشو عوض کن بهتر از اینه بری آواره دکتر بیمارستان بشی و آنتی بیوتیک ک کبد رو داغون میکنه بهس بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما سونو رو انجام میدم.اگر ایشالا مشکلی نبود دیگه بیخیالش میشم یک ماهه کلید کردم رو بچه دعا کنید ...

نگران نباش خانومی زیادی حساسی رو بچه. تا بزرگ بشه خودت پیر میکنی ها. 

ان شاالله هیچی نیس. 

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
یک ساعت بعد جواب اولیه رو گرفتیم آزمایشگاه خوب شهر بردیم نگرانم عزیز میترسم ی چیزی باشه و من نفهمی ...

روزا بهش اب و مایعات زیاد بده بخوره که زیاد ادرار کنه اما شبا نده چون تا صب اذیت میشه مجبور میشه ادرار کنه.غذاهای تند مثل ترشی نزار بخوره چیپس و پفک نزار بخوره.حتما هم پیگیر درمانش باش اگر حس میکنی دکتری که میبریش خوب نیست ببر دکتر دیگه ببینه.خوب میشه نگران نباش

نگران نباش خانومی زیادی حساسی رو بچه. تا بزرگ بشه خودت پیر میکنی ها.  ان شاالله هیچی نیس.  ...

حالا تازه بچه دوممه 

اولی رو پدرش رو درآوردم تا بزرگ شد

حالا نوبت اینه 

بخدا ناراحتی اعصاب گرفتم

دست خودم نیست

خودآزاری دارم

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
ازمایش ادرار کامل بده کشت ادرار اون جوابش۳روزطول میکشه.بعدم متخصص کلیه ببر.البته بچه ها یه دوره اینح ...

کشت ادرارش هم منفی بود گلم

از بس تو این چند وقت از دادم دیگه همه رو میدونم

با دوتا کودکان ی اورولوژ مشاوره کردم

اما بازم میبرمش

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖
حالا تازه بچه دوممه  اولی رو پدرش رو درآوردم تا بزرگ شد حالا نوبت اینه  بخدا ناراحتی اع ...

آخ آخ مامان خانومی کم کم دارم مطمئن میشم بچت هیچیش نیس فقط تو خیلی حساسی و هیچی پیدا نکردی نگرانش بشی ب بوی جیشش گیر دادی😬

بچه ها بزرگ میشن حتی اگه خودتو پیر کنی. اما  راه درستش اینه اروم باشی و بزاری اونا هم آرامش بگیرن ازت. انقد مضطرب و حساس نباش گلم

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون

ببخشید میشه بپرسم ادرارش چه بویی میده 

من دخترم نه ماهگی ادرارش  با عرض معذرت بوی مدفوع میداد بعد هم وزن نمی گرفت و بعد هم بعد از چند وقت ی تب شدید کرد و متوجه شدیم رفلاکس ادراری داره  یعنی مشخصش اینه که ادرار بوی مدفوع میده و معنی رفلاکس هم اینکه ادرار به جای اینکه به طرف مثانه بیاد  به طرف کلیه  برگشت داره دیگه نزدیک ۵سال تحت نظر پزشک بود و درمان می کردیم البته برا تشخیص بعد از اینکه ازمایش منفی شد عکس رنگی می گیرن و اگر معلوم شد که رفلاکس داره اسکن هم می گیرن که خدای نکرده کلیه ها مشکلی نداشته باشه 

انشالله که دختر گل شما هیچ مشکلی نداشته باشه اینا رو برای اگاهیتون گفتم