2777
2789

سلام خانوما

بخدا درمونده شدم خسته شدم

یکی ب من بگه چشه آخه دخترم

چند وقت پیش دخترم که ۱۱ ماهشه فک کردم جیشش بو میده بردم آز گفتن عفونت داره

علامت دیگه ای نداشت.سفیکسیم رو خورد و چند روز بعد دوباره آز ادرار چک شد منفی بود خداروشکر 

اما جیشش هنوز بو میده.ب نظرم بد تر هم شده

در طول روز خوبه بازی میکنه غذا و فعالیتش هم خوبه

اما گاهی شبا نه همیشه تو خواب گریه میکنه مثل دیشب

مایعات و آب زیاد میخوره این نیست که بگیم شاید غلیظ باشه

غذاشم همونه و تغییری نکرده

بخدا عقلم دیگه کار نمیکنه خیلی نگرانم

میترسم ی چیزی باشه و نفهمیده باشیم و موقعی بفهمیم که خطرناک شده باشه

دل را قرار نیست،مگر در کنار تو💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی مهمه عفونت ادراری تو این سن رو کلیه عا اثر می ذاره دوباره ببر آزمایش 

بخدا هر ماه چک میکنم

دو روز پیش آز دادم منفی بود

سفیکسیم هم که خورده بوده

حتما بعد از ادرارش بشورش مبادا با دستمال مرطوب پاکش کنی چون عفونت داره موقع ادرار مثانش میسوزه گریه میکنه حتما ببرش متخصص اطفال دوره درمونشم کامل کن خوب میشه نگران نباش دختر بچه ها خیلی زود عفونت ادراری میگیرن ولی دیر خوب میشن احتمالا دوره درمونش کم بوده دوباره آز بده 

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
اینقدر نگران نباشید چیزی نیست ولی خب ببردیش یه آزمایشگاه خوب که همون موقع ادرار آزمایش می کنند بعضی ...

یک ساعت بعد جواب اولیه رو گرفتیم

آزمایشگاه خوب شهر بردیم

نگرانم عزیز میترسم ی چیزی باشه و من نفهمیدم

ی سونو کلیه و مثانه باید انجام بشه. ی وقت دور از جومش سنگ کلیه نباشه. چون میگی بی قراری هم میکنه شبا. 

بعد از ازدواج با یک فرد، باید همیشه یادتان باشد که ممکن است در زندگی با اشخاصی زیباتر از او رو به رو شوید. اما تعهد و مسئولیت پذیری یعنی چشم بستن بر هوا و هوس های بعدی و احترام گذاشتن به انتخابی که قبلا داشته اید. ▫️ بعد از ازدواج، ما دیگر حق داشتن رابطه های موازی نداریم و این بهایی است برای داشتن یک فرد دائم که به ما آرامش و امنیت می دهد و با او می توانیم یک زندگی را بسازیم و فرزند داشته باشیم، می پردازیم.▫️ بعد از ازدواج تمام زن های دنیا برای مردها میشوند انسان و نه زن، و برای خانم ها تمام مردهای دنیا میشوند انسان و نه مرد، تمام شد و رفت. اگه امضامو دوس داشتی اینو هم بخون
خیلی حساسی به نظر من

بیش از حد

ولی خب شما جای من

شک نمیکنی بعد آنتی بیوتیک هم باز بو میده؟

آز ادرار همه منفی شد خداروشکر 

ممکنه عفونتی باشه و نشون نده؟

یا اگر کلیه عفونت داشته باشه ادرار نشون نده؟

ی سونو کلیه و مثانه باید انجام بشه. ی وقت دور از جومش سنگ کلیه نباشه. چون میگی بی قراری هم میکنه شبا ...

نوبت گرفتم حتما انجام میدم

ی بار ۵ماهگی انجام دادم مشکلی نبود

آخه اگر سنگ باشه هم آز ادرار نشون میده

مایعات زیاد بده بخوره 

اب میوه ها رو بگیر زود به زود بده بخوره 

پوشکش رو هم زود به زود عوض کن 

دور کمرش یه شال نخی ببند که گرم نگه داره 

خودت هم چیزای گرم بخور مثل خرما 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤