2777
2789
عنوان

مادرای عزیز خرداد 93 بیایید تاپیک جدید زدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 99533 بازدید | 20342 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطیما منم سره کارن همین مصیبت رو داشتم اقا تا 2سالگی اصلا نمیجوئید.....ولی الان باید میکس کنی چون 1- هنوز نمیتونن بشینن و خوابیده غذا میخورن و ممکنه بره توی گلو و نایشون خدای نکرده.....2 هنوز زوده برای میکس نکردن فکر کنم از 8ماهگی دیگه باید له کنی با پشت قاشق
http://8pic.ir/ زندگی زیباست اگر زیبا ببینی
راستی طناز شب ها خیلی بیدار میشه هر نیم ساعت گریه میکنه وشیر میخواد اینقد مک میزنه که شیر دیگه برام نمیمونه اخه فقط یه سینمو میخوره اون یکی سینم خشک شده با دکترش مشورت کردم گفت شیرخشک بگیر براش. حالا نمیدونم چه مارکی.نان بگیرم یا ببلاک.؟؟
طناز خانوم*چشم بادومی*موفرفری*دماغ عملی*لب عسلی* طناز من 93/3/6روز سه شنبه بعثت حضرت محمد بهترین عیدی من وباباش شد.خدایا شکرت*
از دکترش پرسیدم چی بدم گفت چون فقط شبها میخوای بدی فرقی نمیکنه
طناز خانوم*چشم بادومی*موفرفری*دماغ عملی*لب عسلی* طناز من 93/3/6روز سه شنبه بعثت حضرت محمد بهترین عیدی من وباباش شد.خدایا شکرت*