سلام دوستان صبح خواهرم زنگ زده که دختر داییم ودوستش از شهرستان اومدن تهران تو یه کلاس آموزشی سه روزه شرکت کنن،اومدن هتل بگیرن گفته شبی دو ملیون اونا هم گفتن به خواهرت که تهرانه بگو یه جای مناسب برای ما پیدا کنه،منظورشون منم،حالا من زنگ زدم تعارف کردم آدرس خونمونم فرستادم براشون خونه من خیلی دوره از کلاس اونا ومن جنوب شرق تهرانم اونا شمال تهران وکلاسشون ساعت ده شب تموم میشه تا برسن خونمون خیلی طول میکشه بعد بهشون گفتم اگر میایید بهم خبر بدید،هیچی نگفتن،دوباره آدرس وتلفون چند جارو پیدا کردم براش فرستادم گفتم اگر دوستت سختشه این مهمانپذیرا هم هست ولی شما تعارف نکن فکر کن منم خواهرتم اینجا خونه خودته،و از این حرفها،حالا خواهرم میگه تو نباید آدرس مهمانپذیر میفرستادی اونا ناراحت شدن حالا. به نظرتون کار بدی کردم؟
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ن اتفاقا خوب کردی. خب نصف شبی چجوری بیان خونه باید بیدار بمونین تا اومدن. خودشم دقیق اونا نمیشناسی ک جلوشون راحت هم نیسی. اومدن باید این همه خرج هم میدادن جلو چشاشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوضاع مالیت خوبه یا نه .اگه خوبه سه روز نگهشون میداشتی .چون دختر داییت هست میگم
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی