سلام دوستان صبح خواهرم زنگ زده که دختر داییم ودوستش از شهرستان اومدن تهران تو یه کلاس آموزشی سه روزه شرکت کنن،اومدن هتل بگیرن گفته شبی دو ملیون اونا هم گفتن به خواهرت که تهرانه بگو یه جای مناسب برای ما پیدا کنه،منظورشون منم،حالا من زنگ زدم تعارف کردم آدرس خونمونم فرستادم براشون خونه من خیلی دوره از کلاس اونا ومن جنوب شرق تهرانم اونا شمال تهران وکلاسشون ساعت ده شب تموم میشه تا برسن خونمون خیلی طول میکشه بعد بهشون گفتم اگر میایید بهم خبر بدید،هیچی نگفتن،دوباره آدرس وتلفون چند جارو پیدا کردم براش فرستادم گفتم اگر دوستت سختشه این مهمانپذیرا هم هست ولی شما تعارف نکن فکر کن منم خواهرتم اینجا خونه خودته،و از این حرفها،حالا خواهرم میگه تو نباید آدرس مهمانپذیر میفرستادی اونا ناراحت شدن حالا. به نظرتون کار بدی کردم؟
آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
مگر اینک تو این سه روز همسرت بده خونه ی مادری خواهری ک خیلی سخته
همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه برای رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ................................... 💛💜💚 💗💗💗 دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه 💗💗💗 💜💚💛 کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دستوپنجه نرم میکنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@# ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
بهتر بودخودشون قبل اومدن دنبال جا بودن، پذیرائی شاید برای شما هم سخت بوده جای ناراحتی نداره این روزها واقعا" نمیشه از کسی انتظار داشت ولی شما هم کاش اصلا" آدرس مهمانپذیر نمی فرستادی چون وقتی جواب تعارفت رو ندادن
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
آخه دوبار پرسیدم خبر ندادن منم باید شوهرمو بفرستم بره خرید خودمم چند هفته هست مریضم باید میدونستم که ...
اسی کارت درست بود . اونا اومدن برن کلاس قطعا دفعه اول و اخرشون نیست خودشون باید از قبل فکر جا باشن حالا چه ۱۰۰تومن چه ۲میلیون خودشون میدونن
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته