2777
2789

سلام عزیزانم...دلم بدجور میوه های تابستونی رو میخواد...امیدی ندارم پیدا کنم...شما چیزی شنید یا دیدید؟

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشکش رو بگیر خیلی خاصیتش بیشتره

واقعا؟ اخه دلم میخواد آبدار گاز بزنم ☹

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...
قبلا اومدم بوشهر، یه مغازه هایی بود کلا جنس خارجی داشت چقدر خوب بودن، فقط فروشنده ایرانی بود😄

اره اینجا زیاده 😆خوش اومدی عزیزم

سلام عزیزم نی نی تون مبارک باشه 

تاپیک قبلیتون در مورد سقط مکرر رو دیدم منم بوشهریم دنبال یه متخصص خوب سقط مکرر تو بوشهر یا شیراز هستم شما پیش کدوم دکتر رفتید منم دور از جون تازه سقط کردم ممنون میشم جواب بدید

سلام عزیزم نی نی تون مبارک باشه  تاپیک قبلیتون در مورد سقط مکرر رو دیدم منم بوشهریم دنبال یه م ...

عزیزم من نی نیم رو هفته پیش از دست دادم...سقط شد...منم همچنان دکتر مناسب پیدا نکردم...اگه خواستی شماره بذار تو خصوصی که اگه پیدا کردیم به هم خبر بدیم

یه دکتر خوب میخوام ک برم زیر نظرش و علتشو پیدا کنم و اقدام کنم 

عزیزم من میخوام برم پیش پرستو سهیلی و لیلیا عباسی