2777
2789
عنوان

لیفت شکم و پهلو

7755 بازدید | 26 پست

سلام.من میخام لیفت پهلو انجام بدم.عوارصو خوندم و تو تاپیکها خیلی گشتم.یه عده راحت اومدن نوشتن دوستم رفت لیپوماتیک کرد خیلی قشنگ شده پیش فلان دکتر اینم ادرس و شمارش! اونیکی نوشته مامانم بعد زایمان بدریخت شده بود بعد کلی تحقیق رفت پیش فلان دکتر! یکی دیگشون ک فکرمیکنه خیلی زرنگه با یه پروفایل اومده نوشته من عمل کردم خوب شدم و بعد با اونیکی پروفایلش نوشته تروخدا شما پیش کی عمل کردی بمنم معرفی کن بعد بااین پروفایلش نوشته ن نمیتونم اسم ببرم تبلیغ میشه بعد دوباره بااونیکی نوشته تروخدا بگید و .....از همین جا همه منشی ها و مبلغان تمام پزشکا رو قسمتون میدم تو تاپیک من نیایید.ما تبلیغ نمیخاهیم.بلد نیستم بلاک کنم نمیدونم تو نی نی سایت بلاک هست یا نه اگه بود بلاک میکردم.دوستان لطفا هرکی لیپوماتیک پهلو و یا شکم انجام داده از تجربه اش بگه.خود من بیشتر میترسم بعد از عمل بس که پوستم کشیده میشه دیگه جای کلیه و روده ها و اندامهای داخلیم تنگ بشه و حس خفگی و تو قفس بودن بهم دست بده.این حسو اونایی ک عمل کردن داشتن؟ممنونم دوستان 🤗🌹

من خانم داداشم دوماه پیش انجام داده خیلی راضی هست البته شکم رو کلا آبدو کرده هنوز ندیدمش ولی عکسش رو دیدم عالی شده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خیلیا نوشتن مثلا دو یا سه هفته از عملم گذشته و حس میکنم داخل شکمم یه توده سفت مثل سنگ هست.آیا این حس سفتی بعد از یه مدتی میره یا موندگاره؟دوستان تبلیغی چیزی ننویسین تاپیکو بیخود شلوع نکنید الهی هر کی برای تبلیع میاد خدا ازش نگذره و اون پولی که بابت اینکار میگیره حرومش بشه و خدا ازش بگیره دستش خالی شه.خیلی دلم از دست تبلیغ کننده ها پره هر تاپیکی بری نود درصدشو مبلغهای دروعگوی حرام خور پر کردن.شمارو به خدا و امام حسین قسمتون میده این تاپیک تبلیغ نکنید وگرنه خود امام حسین با شما طرف باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم ازتون.درد ندارن؟حس سفتی تو شکمشون ندارن؟ 

ایشون خیلی خیلی صبوری به تحمل درد میگه درد ندارم و به من هم پیشنهاد میده انجامش بدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایشون خیلی خیلی صبوری به تحمل درد میگه درد ندارم و به من هم پیشنهاد میده انجامش بدم 

🌹🌹 اگه میشه لطف کنین ازش بپرسین بعد عمل حس سفتی تو شکمتون ندارین؟و اینکه حس نمیکنین جای اندامهای داخل شکمتون تنگ شده و نمیتونید راحت نفس بکشین؟ 

🌹🌹 اگه میشه لطف کنین ازش بپرسین بعد عمل حس سفتی تو شکمتون ندارین؟و اینکه حس نمیکنین جای اندامهای د ...

چشم میپرسم فردا بهتون خبر میدم 

منم انجام دادم ولی اون حسی ک میگی اصلا برای من وجود نداشت ولی دوره نقاهت وحشتناکی داره هرکی میگه ن راحته غلومیکنه  تا درگیرش نشی متوجه نمیشی الان واقعا خوشحالم از کاری ک کردم ولی ب کسی ک زیاد شکم وپهاو نداره واقعا توصیه نمیکنم 

منم انجام دادم ولی اون حسی ک میگی اصلا برای من وجود نداشت ولی دوره نقاهت وحشتناکی داره هرکی میگه ن ر ...

خدارو شکر که الان راصی هستین.من عرص شونه هام بیشتر از عرص باسنمه.باسنم برجسته هست اما مثل اقایون پایین تنه ام کوچیکه.شکمم اصلا انحنا نداره.تازه چاق هم نیستم اول قصد دارم اصافه کنم وزنمو.بعد ک پهلو دار شدم پهلوهام برش بدن بشم ساعت شنی.بشدت هم از عمل و عوارضش ترس دارم.اما در عین حال لباس تو تنم خوب نمی ایسته مخصوصا شلوار تنگ و یا لباس مجلسی چسبی.انگار ی مرد لباس تنش کرده.ناراحتم.وقتی با دستام اصافه پهلوهامو میگیرم حس میکنم داخل شکمم جا برای اندامهای داخلی تنگ اومد 🤔😂 نمیدونم با دست گرفتن با عمل شاید فرق داشته باشه 

متوجه نشدم پوست روی استخونام؟؟؟؟ 

منظورم اینه ک ن چربی دارم ن گوشت از بس باریک شدم البته چاق نبودم اصلا فقط بخاطر یک زایمان ک داشتم خیلی کم شکم داشتم ک الان خداروشکر تخت شد الان خیلی راضیم ولی اگ با اگاهی برگردم ب قبل از عمل وعوارض ونقاهتش رو دقیق میدونستم واقعا عمل نمیکردم خیلی عذاب کشیدم ودردها وضعفهای وحشتناک داشتم

حتما ی دکتر مطمین پیدا کن

منظورم اینه ک ن چربی دارم ن گوشت از بس باریک شدم البته چاق نبودم اصلا فقط بخاطر یک زایمان ک داشتم خی ...

💪تبریک میگم که سختیارو پشت سر گذاشتین.ممنون بابت جوابی که با حوصله و مهربدنی دادین 💖