سلام بچه ها من یه تایپ خودم یه خانم گفته بود پوستشون سبزه هست و دوستدارن سفید بشه و یه خانم دیگه که که گفتن با شوهرش اختلاف دارن و زانوهای سیاهشو مسخره میکنن
راستش من عضو سایت نبودم فقط بعضی اوقات نظر میخوندم اما بد دیدن این دوتا تایپ تصمیم گرفتم تجربه خودم بگم
من رنگ پوست تیرست . سر زانوهام سیاه بود با سر ارنج هام و قوزک پاها
. و الان کاملا این مشکل حل شده و در حال بهتر شدنه کارهایی که کردم :
۱ به مدت چند ماه مثلا ۴ الی ۶ ماه هر وقت میرید حمام سر زانوهاتون یا ارنجتون با نمک دریا لیف بزنید به اینصورت که یه مشت کوچیک نمک دریا بزارید رو زانو هاتون یا ارنج یا کشاله یا قوزک پا و بعد لیف نم دار کنید( فقط نم داشته باشه ) و بد روی زانو ها و .... که نمک روشون هست به صورت دورانی و رفت و برگشت کمی محکم بکشید . ممکنه یکم سوزش داشته باشید ولی ادامه بدید تا حمام بعدی دوباره تکرار کنید حداقل ۳ بار در هفته اینکارو بکنید در عرض یک ماه دو الی سه درجه روشن تر میشه . بعدش که از حمام اومدید بیرون کرم مرطوب کننده بزنید
۲ برای ناحیه ی بکینی هم میتونید از لیزر انجلا استفاده کنید حداکثر ۳ جلسه باید برید . و کاملا تیرگی ها از بین میره کاملا هزینه هم بستگی به شهر و مطب که میرید دارید از ۵۰۰ ت هست تا بالا .
نکته روش نمک دریا رو واسه پوست دست مثلا پشت بند انگشتا سا دست و پا و شکمم میشه استفاده کرد فقط دقت کنید که بعد شیو اینکارو نکنید چون سوزش شدید میگیرید .
.
من از بچگی ژنتیکی این مشکلو داشتم الان یک ماه این کارو کردم تمام مشکلم تا ۷۰ درصد حل شده و تا سه ماه میخوام ادامه بدم .
شماهم ناامید نشید هر وقت رفتید هموم اینکارو بکید و با کمی فشادم باشه ممکنه قرمز بشید اما بد میره ولی نتیجه میده
من از بچگی خجالت میکشیدم والان به یکی از ارروهام رسیدم
بدنتون خیلی سفید میشه .
.
.
لطفا اگر تایپمو میخونید و انجام دادیدنش و نتیجه گرفتید برای خوشبختی من دعای خیر کنید جون تازه عروسم