2777
2789
عنوان

سفید شدن پوست افراد سبزه

5656 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها من  یه تایپ خودم یه خانم  گفته بود پوستشون سبزه هست و دوستدارن سفید بشه و یه خانم دیگه که که گفتن با شوهرش اختلاف دارن و زانوهای سیاهشو مسخره میکنن 

راستش من عضو سایت نبودم فقط بعضی اوقات نظر میخوندم اما بد دیدن این دوتا تایپ تصمیم گرفتم تجربه خودم بگم 

من رنگ پوست تیرست . سر زانوهام سیاه بود با سر ارنج هام و قوزک پاها 

. و الان کاملا این مشکل حل شده و در حال بهتر شدنه کارهایی که کردم : 

۱ به مدت چند ماه  مثلا ۴ الی ۶ ماه هر وقت میرید حمام سر زانوهاتون یا ارنجتون با نمک دریا لیف بزنید به اینصورت که یه مشت کوچیک نمک دریا بزارید رو زانو هاتون یا ارنج یا کشاله یا قوزک پا   و بعد لیف نم دار کنید( فقط نم داشته باشه ) و بد روی زانو ها و .... که نمک روشون هست به صورت دورانی و رفت و برگشت کمی محکم بکشید .  ممکنه یکم سوزش داشته باشید  ولی ادامه بدید تا حمام بعدی دوباره تکرار کنید حداقل ۳ بار در هفته اینکارو بکنید در عرض یک ماه  دو الی سه درجه روشن تر میشه . بعدش که از حمام اومدید بیرون کرم مرطوب کننده بزنید 

۲ برای ناحیه ی بکینی هم میتونید از  لیزر انجلا استفاده کنید   حداکثر ۳ جلسه باید برید . و کاملا تیرگی ها از بین میره کاملا هزینه هم بستگی به شهر و مطب که میرید دارید از ۵۰۰ ت هست تا بالا . 

نکته روش نمک دریا رو واسه پوست دست مثلا پشت بند انگشتا سا دست و پا و شکمم میشه استفاده کرد فقط دقت کنید که  بعد شیو اینکارو نکنید چون سوزش  شدید میگیرید .

.

من  از بچگی ژنتیکی این مشکلو داشتم الان یک ماه این کارو کردم تمام مشکلم تا ۷۰ درصد حل شده  و تا سه ماه میخوام  ادامه بدم .

شماهم ناامید نشید هر وقت رفتید هموم اینکارو بکید و با کمی فشادم باشه ممکنه قرمز بشید اما بد میره ولی نتیجه میده 

من از بچگی  خجالت میکشیدم والان به یکی از ارروهام رسیدم 

بدنتون خیلی سفید میشه .

.

لطفا اگر تایپمو میخونید و انجام دادیدنش و نتیجه گرفتید برای خوشبختی من دعای خیر کنید جون تازه عروسم 

خیلی مچکر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الهی خوشبخت بشی 

کرم جی هم عالیه برای رفع سیاهی های زانو ها قوزک پا  همون هفته اول هم جواب میده 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خوشبخت بشی  کرم جی هم عالیه برای رفع سیاهی های زانو ها قوزک پا  همون هفته اول هم جوا ...

عزیزم همون کرم که برا پاهسش؟؟؟ 

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بله کرم ترک جی 

میشه بگی چگونه استفاده کنم هرروز بزنم به زانوهام یا موقع حموم من زانوهام خیلی تیرس 😔😔😔

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
میشه بگی چگونه استفاده کنم هرروز بزنم به زانوهام یا موقع حموم من زانوهام خیلی تیرس 😔😔😔

هر وقت که شب خابیدنی شلوارک بپوش بزن به زانوهات قشنگ مساژ بده به خورد پوستت بره 

هر وقت هم حموم رفتی سفید اب بکش رو زانوهات  بعد حموم هم که کرم جی بزنی که عالی تر میشه 😍

چون  سفیداب یه لایه از پوست برمیداره کرم جی هم سلول های مرده پوست زنده میکنه عالیه 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
هر وقت که شب خابیدنی شلوارک بپوش بزن به زانوهات قشنگ مساژ بده به خورد پوستت بره  هر وقت هم حمو ...

مرسی عزیزم 🌹🌹🌹

روشی که من گفتم حتما امتحان کن   ببین  من تو عروسیا کوتاه میپوشیم همه بخاطر سیاهی کج کج نگاهم میکردم با نمک دریا   معحزه شده .  از عطاری بخر . بعدشم مرطوب کننده یا کرم سفید کننده ی  درمالاین بزن 

روشی که من گفتم حتما امتحان کن   ببین  من تو عروسیا کوتاه میپوشیم همه بخاطر سیاهی کج ...

منم بخاطر سیاهی زانوم اصلا نمیتونم شلوارک یا دامن کوتاه بپوشم خیلی  عذاب میکشم 

فردا حتما میرم میخرم 

روشی که من گفتم حتما امتحان کن   ببین  من تو عروسیا کوتاه میپوشیم همه بخاطر سیاهی کج ...

عزیزم الهی خوشبختی و نور به خونه و قلب خودتو عشقت بباره🦋

سفیدبخت و عاقبت بخیر بشی در پناه خداوند عزیزم💟

منتظر ..🤍🍃

بچه ها برای ناحیه بکینی هم همین مشکل داشتم  همیشه فکر میکردم این لیزرا که تبلیغ میکنن الکیه ولی چون واقعا ناراحت بودم تصمیم گرفتم یبار انجام بدم  و دکتر سه جلسه نوشت اولین جلسه رفتم رنگ پوستم ۴۰ درجه روشنتر شد بقیشم توی دوجلسه اینده روشن میشه . بهترین دستگاه ها  لیزر ژولیت بعدش  مونالیزا و بعدش انجلا هست 

که دستگاه من انجلا هست و واقعانم راضیم تا الان