2777
2789
عنوان

سفید شدن پوست افراد سبزه

| مشاهده متن کامل بحث + 5671 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسش میشه بفرستی از کجا تهیه کنیم 

همه دارو خونه ها دارن برای ترک پا هم عالیه  همون دفعه اول بزنی  کل ترک های پارو میبره 

کرم ترک دستو پای جی ۲۰تومنه

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
برای صورت سبزه چی؟؟؟🥺

من کارم پاکسازی پوست هست  سفید شدن صورتتون   دو سه جلسه پاکسازی و فیشال پوست برید البته یجای خوب . 

بدش میتونید توخونه خودتون رسیدگی کنید مثلا میتونید اسکراب گرپفروت نوتروژینا بخری اگه پوستت خشکه هفته ای یبار اگه چربه هلته ای سه بار استفاده کنید بعدشم کرم ابرسان و مرطوب کننده بزنید صورتتونو با فوم شستشکپو بشورید و از  صابون و شامپو بچه اصلا استفاده نکند . تونر  هم خیلی میتوته کمکتون کنه 

برا سفید شدن صورت چی خوبه؟

من کارم پاکسازی پوست هست  سفید شدن صورتتون   دو سه جلسه پاکسازی و فیشال پوست برید البته یجای خوب . 

بدش میتونید توخونه خودتون رسیدگی کنید مثلا میتونید اسکراب گرپفروت نوتروژینا بخری اگه پوستت خشکه هفته ای یبار اگه چربه هلته ای سه بار استفاده کنید بعدشم کرم ابرسان و مرطوب کننده بزنید صورتتونو با فوم شستشکپو بشورید و از  صابون و شامپو بچه اصلا استفاده نکند . تونر  هم خیلی میتوته کمکتون کنه 

بعدش حتما باید مرطوب کننده بزنیم ؟ اگر نزنیم جواب نمیده؟ برای کل بدن هم تاثیر میزاره یا فقط قسمت ها ...

برای کل بدن میشه استفاده کرد پوست مرغی هم به مرور از بین میبره . بدش حتما یچیزی بزنید که  از حالت خشکی دربیاد باید بزنید  مرطوب کننده رو روغن های گیاهی سبکی که خاصیت روشن کنندگی هم داره میتونید بزنید البته کمی که فقط نرم بشه