2777
2789
عنوان

یادگیری زبان

142 بازدید | 3 پست

بچه هایی ک تو خونواده ترک زبان یا عرب زبان بدنیا اومدید، زبان فارسی رو چجوری یاد گرفتید؟

تو خونه پدرمادرهاتون فارسی صحبت میکردن یا فقط از طریق تلویزیون و رسانه ها؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
کودک میتونه بدون اموزش و فقط از طریق رسانه زبان دوم فرابگیره
0
0%
بهتره فقط به زبان مادری صحبت کنه و زبان دیگر رو در بزرگسالی کلاس بره
0
0%
نظری ندارم
2
100%
کنار تو درگیر آرامشم . . .

منکه ترک هستم و چون مادربزرگم اصلا فارسی بلد نیستم باهاش همه ترکی حرف میزدیم، ترکی میفهمم ولی روان نمیتونم صحبت کنم. چون از بچگی تو خانواده فارسی حرف زدیم متاسفانه. 

ولی اگه شما ترک یا عرب یا هر چی هستید بزارید بچه فارسی هم صحبت کنه بعدا تو مدرسه به مشکل بر نخوره با درس ها. من یه دوست اهوازی عرب داشتم میگفت یکی از آشناها کلا عربی حرف زدن برای همین بچه تو مدرسه نتونسته درس بخونه و به مشکل بر خورده خودشونم همیشه تو خونه هم فارسی و هم عربی حرف میزدن میگفت نمیخوایم تو مدرسه مشکل پیش بیاد. 

منکه ترک هستم و چون مادربزرگم اصلا فارسی بلد نیستم باهاش همه ترکی حرف میزدیم، ترکی میفهمم ولی روان ن ...

ممنون عزیزم. ن ترک نیستم. میخواستم از تجربه شما بدونم. میخوام بچم بدون اینکه اذیت بشه همزمان با فارسی، انگلیسی هم یاد بگیره.

دوس دارم بدونم شدنیه هردو همزمان؟

کنار تو درگیر آرامشم . . .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم. ن ترک نیستم. میخواستم از تجربه شما بدونم. میخوام بچم بدون اینکه اذیت بشه همزمان با فارس ...

بله حتما چرا نشه. خیلی خوبه که اگه شما هم بلدید گاهی تو خونه صحبت کنید عادت کنه.