2777
2789

رفتم تو ی تاپیک والا نمیشه ی حرف زد سریع نی نیار میزنه میترکونه حالا اونش جهنم من الان با گوشی خودم دیگه نمیتونم وارد شم چون اون گذرواژه و اینا زخیره شده بود و من نمیتونم وارد شم حالا باید چ کنم؟

گذر واژه ذخیره بشه نمیشه بعد ترکیدن اومد؟

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار5  

عزیزم من الان باید چ کنم با گوشیم نمیتونم وارد شم کاربری قبلیم donyatamبود میدونمم چرا ترکیدم ولی فکر نمیکردم واسه ی حرف کوچیک در عرض نیم ساعت قطع دسترسی بشم حالا باید چیکار کنم من؟شما باز منطقی تر از بقیه نی نیارا هستی

چی شده مگه چی گفتی کی بود کجا گفتی؟😅

والا گفتن قیمت دلارو اینا گردنه و اینچیزا چخبره.منم گفتم کشور به این عنی ای مردم باید ثروتمند باشن و ی حرف دیگه که میترسم بگم اینیکیم بترکه نیم ساعتم نشد بوم ترکیدم

مگه نمیدونی  اینجا از ما بهترون گزارش بزنند بدون اخطار بسته میشی  خدا پدر مادر نی نی یار ...

والا تعجب کردم اخه ی چیز به این کوچیکی ادم شاخ درمیاره حیف کاربریام از ۹۷من عضوم یکی یکی پرپر میشن😂😂