2777
2789
عنوان

عمل لیزیک چشم کردها یه سوال دارم بیایین❤️🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 17 پست
اشکال نداره عزیزم همه انسانیم پیش میاد من بخشیدمت اونقدر که یادم نمیاد که چی گفتی بهم😘 ممنون بابت ...

قربونت بشم عزیزم انشالله روزی تاپیک خوشبختیتو بزنی منم تک کنی خیلی وقته نگا میکنم یه تاپیک خوب بزنی انشالله به همین زودیا میزنی خدارو قسم میدم به همین روز مبارک حصرت زینب یه تاپیک خوب بزنی 

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
قربونت بشم عزیزم انشالله روزی تاپیک خوشبختیتو بزنی منم تک کنی خیلی وقته نگا میکنم یه تاپیک خوب بزنی ...

به حرفات حس خوب دارم عزیزم به امید الله 💚🌺

انشالله به یاری خدا 

خدا حال دل تو رو هم همیشه عالی کنه غرق در حال خوب باشی

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حرفات حس خوب دارم عزیزم به امید الله 💚🌺 انشالله به یاری خدا  خدا حال دل تو رو هم همیشه ع ...

قربونت بشم عزیزم انشالله 😘😘😘

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖