2777
2789
عنوان

حال بد دوراهی خواستگار 💔

422 بازدید | 22 پست

وقتی خواستگار سنتی اومده بود ، 

حرف زدن و فن بیانشو دوست نداشتم 

ناراحت بودم چون اونی که میخواستم نبود 

متولد ۷۰ سنم کم نیست 

و از اون طرف خونه و ماشین داشت 

و خیلی دوسم داشت

ولی اونقدری که اون منو میخواست من خوشم نیومد ازش 

تنها امتیازش برام شغل و ضعیت اقتصادیش بود 

اون دوران خیلی فکر کردم و خیلی اذیت شدم 

و اون موقع حتی گریم گرفت که چون دخترم انتخاب میشم 

ولی اون راحت دوباره بعد جواب منفی من میره خواستگاری 

ولی من باید ببینم ایا یکی میاد ک مهرش به دلم بشینه و شخصیتش بهم بخوره 

خودم از هر جهات خوبم 

اون موقع یه جور ناراحت بودم 

الان ک جواب رد دادم یه جور دیگه ناراحتم 

که نکنه سنم بالا بره کسی نیاد 

خودمم کسی مدنظرم نیست 💔💔

خداییش الان اشک گوله گوله روی چشام بود 

کسی میتونه خواهرانه راهنماییم کنه 

من فقط یه زندگی اروم و شاد میخوام که عشق توش باشه 💔

چرا بعد عمری یکی میاد ، نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی و نمیتونی شوهرت ببینیش 

خیلی نگران و غمگینم 💔

💔💔💔💔💔💔💔💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله هر چی قسمتت و صلاحته پیش بیاد .

هیچوقت ی خواستگار کامل ‌‌و همچی تموم نیس 

سخت نگیر 

عزیزایی ک حاجت دارین حتما امضامو بخونین حاجت روا میشین خواهرا سوره مبارکه محمد معجزه می‌کنه       سوره محمد بخون عالیه معجزشو میبینی تو زندگیت دوای هر دردیه تونستی همه روز بخون اگه وقت نداری شنبه ها که متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون یا روزی یه صفحه یا آیه هرچی در توانته بخون کلا ۳۸ تا آیه داره ولی معجزشو میبینی ب خدا توکل و اعتماد کن و بخون امتحان نکن گله من 🖤

هیچ گلی بی خار نیست اما خب بالاخره لازمه که به دلت بشینه عجله نکن قسمتت که بخواد بشه ی جوری برات رقم میخوره که اصلا نمی‌فهمی چیشد :)

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

عزیزم کاملا درک کردم نوشته هاتو....ابجی منم متولد هفتاده 

خواستگاراش وضع مالیشون خوبه ولی اصلا به دلش نمیشینن

میگه هر کار میکنم نمیتونم بپذیرم که قراره باهاش ازدواج کنم

یه مدته بابت این موضوع خیلی افسرده شده....

دعا میکنم هر چه زودتر یک خواستگار خوب که مهرش به دلت بشینه بیاد و خوشبخت بشی عزیزم

چشاتم دیگه اشکی نباشه😘😘😘

عزیزم کاملا درک کردم نوشته هاتو....ابجی منم متولد هفتاده  خواستگاراش وضع مالیشون خوبه ولی اصلا ...

مچکرم نازنین 🌹

انشالله خدا بخت لایق  و شایسته خواهرتون سر راهش بزاره 

و لبخند روی لب خودتون و خواهرتون بیاد 🤲

خیلی سخته دختر بودن با محدودیتاش 💔

ممنون بابت دعای خوبت  گلم 🌹

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

عزیزم منم سنتی بودم منم فقط بخاطر موقعیت اجتماعی و مالیش و اینکه اخلاقش خوب بود و پسند خانوادم بود جواب دادم عشق بینمون هم البته از طرف من بعد عقد پیش اومد

اگه عقلت میگه آره قبول کن 

من الان از انتخابم خیلی راضیم و خداروشکر میکنم بخاطر انتخابم

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

اسی اینجور که میگی احتمال داره دوباره بیاد

باهاش چندجلسه برو بیرون آشنا بشی

اگر اخلاق و رفتارش خوب بود بیشتر بهش فکر کن انشاله خوشبخت بشی

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن