2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون من اشتباه کردم

73 بازدید | 6 پست

رو مبل نشسته بودم داشتم با گوشیم ور میرفتمبعد یهو خواهرم اومد پاشو کوبید ب مبل جلوی من گذاشت که بیا پامو لاک بزن (ازمن بزرگتره)

من یهویی چون اصلا تو حال خودم بودم خیلی یهو ترسیدم خیلی

بعد یهو گفتم چته چرا اینطوری میکنی 

که مامانم اومد گفت چیشده گفتم هیچی یهویی پاشو میکوبع به مبل که اره بیا این کارو برام بکن خیلی ترسیدم خب 

یهو مامانم گفت چیشده مگه حالا اینجوری میکنی مگه چیکار کرده؟!؟

گفتم خب ترسیدم گفت عیب نداره اون ک کاری نکرده 

گفتم اره اگه من این کارو میکردم منو یجور جر میدادیک دیگه پیوند نخورم بعد چون اینه میگی کاری نکرده شروع کرد ب من فحش دادن که چرا به خواهرت توهین میکنی و یبار دیگه حرف بزنی میزنم دهنت پر خون بشه( در حالی که اصلا توهین نکردم)

هیچی دیگه من بغض کردم به خواهرم گفتم اینا همش تقصیر توعه اومدم تو اتاق 

بعد حالا خواهرم اومده میگه تو اینطوری و اونطوری اشک مامانو دراوردی وبهش توهین میکنی در حالی که اصلا به هیچکدومشون توهین نکردم دفعه اولشم نیست بخاطر خواهرم هرچی از دهنش درمیاد به من میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اول ک آروم باش دوم خواهرت کار بدی نکرده که، میتونسی خیلی آروم بگی ک وای ترسیدم پاتو اینجور آوردی یه لبخند میزدی و براش لاک میزدی با میگفتی نمیتونم الان بزار بعد، اینجوریم کسی با کسی بحثش نمیشد

خب عزیزم اول ک آروم باش دوم خواهرت کار بدی نکرده که، میتونسی خیلی آروم بگی ک وای ترسیدم پاتو اینجور ...

اخه خیلی ترسیدم بعدشم من یرده ی اون نیستم که میاد پاشو میزارهجلوی من میگه لاک بزن 

منم با لحن بدی نگفتم بهش گفنم چرا اینجوری میکنی

همیشه هرچی میشه سر من خالی میکنه انگار من چه بدی ای بهش کردم  هی همش اونو میزنه تو سر من و هزا ...

منم از دست مادرم دل خوشی ندارم.

عیبش اینه که وقتی باهاش حرف میزنم جوابمو نمیده.اونقدر بهم بی محلی میکنه که به مرز جنون و عصبانیت میرسم.بعد در حالی که دارم از عصبانیت میترکم میبینم داره میگیره بخوابه😐