2777
2789
عنوان

افزایش رزق وروزی وبرکت مغازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 25 پست

باید قیمت ها معقول باشه جنس خوب باشه مردم میفهن خر(ببخشید) که نیستن 🤷🏻‍♀️

💙لطفا برام دعا کنید حاجت روا بشم مشکلاتم حل بشه خیلی دلم شکسته است💔🍂  التماس دعا 🙏🏻💕.
ن منظورم اینه هر روز بخونم زمان خاصی نداره؟

میگن بعد نماز مغرب وعشا خوبه

اتفاقا دیروز دوشنبه بود واول ماه قمری

هر گاه اول ماه قمری دوشنبه باشد خواندن سوره ی واقعه به مدت 14روز (و هر روز یکی اضافه میشه )بسیار خوب است

مثلا دیروز یکی

امروز دو تا

تا 14روز که باید 14بار خواند

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهش احترام بزاری بهترین گزینرو انتخاب کنه باید مواظب باشی سرش کلاه نره تا ازت راضی باشه دیدیم ...

سعی میکنم همیشه خوش اخلاق باشم ولی مشکل ابنه ک اصلا مشتری داخل مغازه نمیاد انگار اصلا مغازه رو نمیبین همینجوری رد میشن اینجوری حس بدی بهم دست میده احساس سنگینی میکنم انگار فضای مغازه سنگینه به نظرم چندباری هم جلو مغازه دیدم خاک ریخته یا خون و پر مرغ ریختن

سعی میکنم همیشه خوش اخلاق باشم ولی مشکل ابنه ک اصلا مشتری داخل مغازه نمیاد انگار اصلا مغازه رو نمیبی ...

مغزتون چی هستش>

مغازتونو پاک سازی بکنید دکور مغازتونو تغییر بدید و اینکه صبور باشید

هرکسی هم ازتون پرسید از کاسبی چه خبر نگید مشتری نیست کاسبی نکردم.داری انرژی منفی به خودت وارد می کنی همینم میشه کاسبی نباشه. بگو خداروشکر.و اینکه هر چی انرژی منفی داری سعی کن دفع بکنی همش انرژی مثبت داشته باشی

از ادمهلی انرژی منفی زندگیتون دوری بکنید موفق می شید انها که ایه بد می خونند

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی
خب یعنی اگ امروز شروع کنم به خوندش اشکال نداره؟؟؟

نمدونم گلم

حالا شما میخواید همون نیت رو بکنید وبرای دیروز رو هم امروز بخونید

ضرر که نداره

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
ممنونم...مغازه لوازم ارایشی بهداشتی عطر ادکلن

ابجی

خیلی هم عالی بهش این چیزهارم اضافه کن صندلها تک .عروسکهای زیبا لباسهای تک زنونه نه زیاد تک باشه

بعضی زیورآلات زیبا و تک خلاصه یه کاری کن مشتری میاد تو مغازه دست خالی بیرون نره 

دنبال دعا نباش دنبال ترفند باش برای جذب مشتری 

مشتی هستی   ملوان کشتی هستی