2777
2789
عنوان

دخملاکسی کلاس آنلاین یوگا می ره ؟

1605 بازدید | 18 پست

بچه ها من تصمیم گرفتم برم کلاس آنلاین یوگا کسی در این باره تجربه ای داره؟یاشماره استاد بهم بده؟راستی کسی بوده از طریق اپ یوگا کار کرده باشه؟یادانلود کرده باشه ازجایی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی بدنم خشک شده گفتم نجات دم خودمو    

من کلاسای flx_yugaرو رزرو کردم برای عید نوبتم میشه اون خیلی پیگیر .انلاینه ایرانم نیست مربیش واسه همین حضوری نداره خیلی خوبه دختره ماهه توی اینستا سرچ کن میاره پیجشو برات

جلسه ای۳۰۰  البته نمیدونم الان چقدر شده,این مال شش ماه پیشه که من میدونم

یا خدا مگه دکتره متخصصم جلسه سیصد نمیگیره این ک من انلاین ثبت نام کردم مدرکه بین المللی داره کلی مربی تربیت کرده خودشم ایران نیست ماهی سیصده هزینه اش

یا خدا مگه دکتره متخصصم جلسه سیصد نمیگیره این ک من انلاین ثبت نام کردم مدرکه بین المللی داره کلی مرب ...

خیلی خوب میگیره،دوست منم مدرک بین المللی از هند و تایلند داره جز درجه یکها و بنامهای این رشتست،ماهی ۴۰ تومن درآمد داره

من کلاسای flx_yugaرو رزرو کردم برای عید نوبتم میشه اون خیلی پیگیر .انلاینه ایرانم نیست مربیش واسه هم ...

واییی آره منم اتفاقا همین و می خوام برم خیلیییی دوسش دارم

البته تازه امروز پیام دادم بهش

چقدر شهریه میدی شما