2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مثال حجاب، چیزهای اعتقادی،نوع رفت و آمد های خانواده، اینکه مثلا طرف دختر چیزیو عادی بدونن که طرف پسر اونو خیلی بد بدونن

اینطور چیزا میشه تفاوت فرهنگی که قبل ازدواج باید سوال بشه از طرف اگه سنتی هست ازدواج

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
فرهنگ یعنی سبک و سیاق زندگی. تفاوت فرهنگی هم‌که معلومه دیگه 

مثلا دو نفر ک از دو شهر مختلفن چطور متوحه بشن فرهنگشون بهم میخوره یا ن 

یا اصلا تفاوت داره کلا ... 

مثلا از چه لحاظ متفاوت بودین ؟  میشه چند تا مثال بزنی ؟

مثلا اینا زیاد مهمون میاد ومیره ما سال تاسال مهمون نداشتیم 

اینا خیلی زن ومرداشون باهم خوش وبش میکنن ما اینطوری نبودیم 

اینا پسرودخترا فامیل باهم گرم میگیرن شماره همو دارن ما ن 

ینی تو مانتویی باشی ولی اون مدام بگه زیر روسریت کلیپس بزن و چادر بکن سرت

تو دوس داری لاک بزنی اون بگه زشته ننش بگ زن گنده لاک زدنش چیه

تو دوس داری موزیک گوش کنی شوور بگه اینا چین میگوشی

یاااا برعکس

اونا مسروب بخورن و دست ب نامحرم بدن اما تو دوس نداشته باشی

خب مگه مغز شتر مرغ خخوردم با ادمی ک باهام فرق داره برم زیر ی سقف

ن من ب مشکل خوردم ن مشکل خورده منو

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
مثلا دو نفر ک از دو شهر مختلفن چطور متوحه بشن فرهنگشون بهم میخوره یا ن  یا اصلا تفاوت داره کلا ...

فرهنگ یعنی یکی خودش و خانواده اش اهل درس خوندن هستن. یکی اهل خوشگذرانی . یکی سفت و سخت مذهبیه یکی نه . یکی مال مردم خور هست یکی نه . اینارو با یذره تحقیق و چند جلسه آشنایی میشه فهمید. بقیه اش اختلاف سلیقع و رسم و رسومه . اونا مهم نیس خیلی 

یه خانم مستقل و قوی 

بخوام تو یه مثال ساده بگم

فکر کن یه دختر از خانواده ای که حقوق و زن و مرد برابرِ بره با مردی ازدواج کنه که مردسالار هستن این تفاوت فرهنگ 

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰