2777
2789
عنوان

بی حس نشدن در سزارين

5567 بازدید | 28 پست

کسی بوده مثل من واسه سزارين بی حسی روش اثر نذاره و بی هوشش کنن؟؟ کسی میدونه علتش چیه

و اینکه سردرد و کمر درد و حالت تهوع و استفراغ بعدش چند برابر کسایی بود که فقط بی حس شدن کسی تجربه ای داره؟ 

نبودم

ولی بعضی بدنا به سختی بی حس میشن

مثلا تو دندون پزشکی همسرم خیلی دیر بی حس میشه

یا موقع کاشت مو هاش بی حس نمیشد سرش

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

نه والا 

من بعد ۷ سال هنوز اون قسمت بخیه ها هنوز درست حسابی حس نداره 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبودم ولی بعضی بدنا به سختی بی حس میشن مثلا تو دندون پزشکی همسرم خیلی دیر بی حس میشه یا موقع کاشت ...

من همیشه دندون پزشکی مشکلی نداشتم اما واسم جای سواله چرا بی حس نشدم

من همیشه دندون پزشکی مشکلی نداشتم اما واسم جای سواله چرا بی حس نشدم

نمیدونم والا

منم چند وقت دیگه سزارین میشم

نکنه بی حس نشم😕

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 
شما هم بی حسی نخاعی بودید؟؟ 

بله ولی سر درد و گردن درد بعدش که میگین وحشتناک داشتم 

به علاوه تهوع 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
نمیدونم والا منم چند وقت دیگه سزارین میشم نکنه بی حس نشم😕

نهههه بابا 

تا آمپول میزنن که کلا حس میکنی پاهات مال خودت نیست تکونم نمیتونی بدی 

اگرم مثل من بترسی یه خواب آورم بهت میزنن کییییف میکنی تا آخر عمل 

بعدشم تا چنننند ساعت بیحسی درد نمیفهمی 

نهههه بابا  تا آمپول میزنن که کلا حس میکنی پاهات مال خودت نیست تکونم نمیتونی بدی  اگرم م ...

نه میخوام بیدار باشم بچه مو ببینم😂😂😂

نمیدونم والا منم چند وقت دیگه سزارین میشم نکنه بی حس نشم😕

بسلامتی زایمان کنی عزیزم من اصلا سوزن بی حسی رو متوجه نشدم همه میگفتن درد داره منم درد سست هستم اما اصلا درد نداشت بعدش که دکتر شروع کرد واسه جراحی سوزش و درد داشتم قشنگ تیغ و دردشو حس میکردم گفتم درد دارم بهم گفتن پاتو بیار بالا منم پامو آوردم بالا که گفتن دهنتو باز کن چن تا قطره دارو ریختن تو دهنم همونجور که مینالیدم درد دارم بیهوش شدم هیچی نفهمیدم دیگه

بله ولی سر درد و گردن درد بعدش که میگین وحشتناک داشتم  به علاوه تهوع

وایییی گردن دردش با هیچی قابل مقایسه نیست من که گریه میکردم از درد کلا از بی حسی میترسیدم چون میشه همه چیز رو حس کرد یا دید بیهوشی خیلی خوب بود اما ناراحتم که چرا هم بی حسی هم بیهوشی بهم دادن که عوارض دوتاشو باید داشته باشم

بسلامتی زایمان کنی عزیزم من اصلا سوزن بی حسی رو متوجه نشدم همه میگفتن درد داره منم درد سست هستم اما ...

سلامت باشی

وووییی چه ترسناک

خوف کردم😩😩🤣🤣

نهههه بابا  تا آمپول میزنن که کلا حس میکنی پاهات مال خودت نیست تکونم نمیتونی بدی  اگرم م ...

به من گفتن پاتو بیار بالا 40 سانت آوردم بالا که فورا بیهوشم کردن

وایییی گردن دردش با هیچی قابل مقایسه نیست من که گریه میکردم از درد کلا از بی حسی میترسیدم چون میشه ه ...

نه عزیزم بیهوشت نکردن فقط بهت خواب آور دادن مثل من 

برای من دکتر زد توی سرمم هنوز سوزن سرنگ تو سرم بود من خوابیدم