2777
2789
عنوان

انگار نه انگار که باردارم

1146 بازدید | 47 پست

هفته ۲۷ هستم.(۶ ماهم تموم شده)بارداری سخت به همراه ویار زیاد و بی اشتهایی و دندون درد و عفونت لثه داشتم تا به الان...الان یکم بهترم اشتهام حدودا بهتر شده اما شکم ندارم😢😢یه برجستگی کوچیک که اونم از روبرو پیدا نیست..😢😢بهم گفتن زده توی پهلوهات اما من از قبل همینقدر پهلو را داشتم..از طرفی وزنم در حد یکی دو کیلو اضاف کردم که اونم وزن جنین و رحمم شاید باشه.دکترم میگه بهتر عوضش بعدا چاق نمیشی و....

دکترا خوششون میاد که لاغرم اما اطرافیان و خودم اذیت میشم...دلم میخاد شکم داشته باشم دوتا عکس بگیرم یا شوهرم بفهمه که باردارم..نه اینکه ندونه اما دقت کردین آقایون تا شکم خانومشونو نبینن انگار جدی نیست براشون😢😢😢از طرفی میترسم بچم وزن نگیره....چیکار کنم شکمم بزرگ بشه😭😭😭😭😭😭😭

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااااا حستو درک میکنم...بچتون چقدر بود وزنش ریز بود؟؟

۳۳۰۰ بود من مسمومیت داشتم ۲۵ کیلو هم کم کردم تا موقع زایمان

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️

الان که جنین کوچیکه 

۳ ماهه دوم چاق خواهی شد 

اونم شانسه که چاق نشی من مثل بشکه بودم همه جام باد کرده بود 😖

از سال ۹۶ عضو نی‌نی سایتم بنا به دلایلی با یه اکانت دیگه اومدم 😋😀
بابا از خداتم باشه چیه بش بکشه من ۲۲کیلو اضافه کردم چاق شدممممم ولی بچم وزنش ۲۸۰۰بود ب شکم نیست  ...

جدییییی...چ عجیب من خیال کردم اگه خودمون وزن بگیریم بچه هم وزن بگیره تازه من لاغر شدم تو این دوران دوست دارم کمی تپل بشم حتی از لحاظ ظاهری

والا کاری از دستمون برنمیاد  اما یه سریا تو ماه هشت که میرن شکمشون یهو گنده میشع

تو رو خدا دعا کن..از خدامه منم شکمم بزرگ بشه...هرجا میرم میگن انگار ن انگار ک حامله ای

جدییییی...چ عجیب من خیال کردم اگه خودمون وزن بگیریم بچه هم وزن بگیره تازه من لاغر شدم تو این دوران د ...

نه‌عزیزم هیچ ربطی ب وزنت نداره تاز وزنت بره بالا خطرناکموهست قند و فشار میگیری برای بچه خیلی خطرناکه

خدا میبیند و بس...!
۳۳۰۰ بود من مسمومیت داشتم ۲۵ کیلو هم کم کردم تا موقع زایمان

۳۳۰۰ که خیلی خوبه با وجود شکم کوچیک..یعنی منم امیدوار باشم...شما که وضعت بدتر بوده تا من...من فقط ۷ کیلو اون اولش کم کردم