2777
2789
عنوان

من چرا پریود نمیشمممممم😭کمککککک

203 بازدید | 62 پست

الان ۸روزه گذشته خبری نیست.تا قبل از دنیا اومدن دخترم اصصصلا نظم نداشت.دوماه ی بار،سه ماه ی بار و...

اما الان دوساله تقریبا منظمه.فوقش ۳.۴روز اینور اونور میشه.

اصلا دل خرید بیبی چک ندارم.رابطه محافظت شده هم داشتیم🥺ک.ا.ن.د.وم از اول رابطه و طبیعی همزمان.اما بازم نگرانم خیلی زیاد.حالم بده.چیکار کنم

واکسن کرونا زدی تازگیا؟

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بیا فردا بریم بیبی چک بخریم 

ب هم دگ بگیم چی شد !!!😅

شوهرم‌میگ باردار نیستی وای من نگرانم که باشم اخ قرص هم‌میخورم ب خاطر التهاب رو ده ام

ولی الان دو روزه از ترسم سر خود قط کردم 

اسی بیا فردا بریم بیبی چک بخریم  ب هم دگ بگیم چی شد !!!😅 شوهرم‌میگ باردار نیستی وای من نگران ...

من دل خرید بی بی چکو ندارم😭رابطه مشکوک داشتی؟من همیشه توهم نشتی کاندوم دارم.بااینکه همزمان طبیعی هم جلوگیری هست اما بااااز نگرانم🥺

شروع میشه نگران نباش

خیلی ها اینطوری شدن

منم اومدم چندبار از همه پرسیدم چرا اینطوری شدم چرا حتی با آمپول پریود نمیشم،کلی ام خود درمانی های خانگی کردم حالا افتادم به روزی که خون ریزی ام بند نمیاد

شما سراغ دارو و خود درمانی نرو اشتباه منو تکرار نکن

درست میشه

دوز دوم رو ۲۳ مهر زدم.اما ۶ابان پری شدم

اهان

اخه واکسن کرونا تو بعضیا تاخیر پریود داره.

تغییر فصل هم خیلی امکانش هست باعث تاخیر بشه یا فعالیت سنگین که گفتید دارید.

من دوسال پیش تی آر ایکس میرفتم باشگاه، هفت روز عقب افتاد پریودم

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery