2777
2789
عنوان

من چرا پریود نمیشمممممم😭کمککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 62 پست
نمیدونم ک من دل درد هم دارم تکون میخورم دلم درد مبکنه  دهنمم عین ذهره ماره  شما علائمی ن ...

من حس پریودی دارم دوروزه اما خبری نیست🥺شایدم تلقین میکنم ک حس پریودی دارم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دل خرید بی بی چکو ندارم😭رابطه مشکوک داشتی؟من همیشه توهم نشتی کاندوم دارم.بااینکه همزمان طبیعی هم ...

من فقط طبیعی جلوگیری میکنم 

الان دخترم س سالو ۷ ماهشه 

ب من هیچی نساخت واس همین جلوکیریمون طبیعیه

من از وقتی سینوفارم زدم  دو ماه یه بار میشم  ربط داره یعنی؟

راستش ما تو فامیلامون هرکی زد هر نوع واکسن کرونا رو تاخیر زیاد پریود داشت

و پیش دکتر هم رفتن گفته تو بعضیا تاخیر پریود از عوارض واکسنه و طبیعیه

یه کانال دارم از هنر گلدوزی ‌‌، روباندوزی و نمددوزی هام🙂ممنون میشم حمایتم کنید🙏🏻 راستی کانالم تو تلگرام و ایتا به این آدرسه : @aneartsgallery

راستش ما تو فامیلامون هرکی زد هر نوع واکسن کرونا رو تاخیر زیاد پریود داشت و پیش دکتر هم رفتن گفته ت ...

جالبه که میگفتن عوارض نداره  . شوهرم سال به سال سر درد نداشت از وقتی واکسن زد هفته ای دو یا سه بار سردرد داره 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
ایشالا.فقط بچه نباشه🥺

منم از ترس همین بچه این بلاهارو سر خودم آوردم انقدر زعفرون و رازیانه و گل گاوزبون خوردم،حالا باید دنبال دارو درمان باشم برای عوارضش

بخدا بهش فکر نکنی خودش شروع میشه

منم از ترس همین بچه این بلاهارو سر خودم آوردم انقدر زعفرون و رازیانه و گل گاوزبون خوردم،حالا باید دن ...

منم دوروزه زعفران و زیره و اویشنو یکسره کردم🙁

منم از ترس همین بچه این بلاهارو سر خودم آوردم انقدر زعفرون و رازیانه و گل گاوزبون خوردم،حالا باید دن ...

مگ‌خوردن این چیزا عوارض داره 

من امروز میخاستم شروع کنم ترسیدم گفتم ی موقع باردار میشم میزنم خودم و ناقص میکنم