2777
2789
عنوان

کسی هس که از زندگی پس از مرگ بدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 120 پست
من اینجوری فک نمیکنم..چون مرده ها وقتی میان خاب حرفی میزنن باش آشنایی دارن

خب گلم شما درست میگین

من منظورم ب قیامت و اون دنیا بود وقتی همه میمیرن و باز زنده میشن

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
رابطه ی خویشاوندی بین اهل بهشت وجود داره ولی خویشاوندایی که تو دوزخ هستن رو انسان یادش نمیاد اگر خود ...

بهر حال این نسبتی که اینجا با اطرافیان هست اونجا نیست

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه دختر عموم فوت شده داغونیم میخام درمورد روح اون بچه یکم بدونم

اون پرنده بهشتیه

خدابهتون صبربده چقد غم سنگینیه😔😔

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉

خوشایند که بهشتی باشند فقط در کنار و یادت میا 

پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه
اون دنیا قشنگیش ب عدل و داد اینکه قراره تاوان گناهان داداه بشه انشالله ک همه حاضران تاپیک نامه اعم ...

البته یه نظر هم هست که میگه اون دنیا عذاب اینجوری که تو ذهن ما هست وجود نداره،بلکه همه پشیمونی و عذاب روحیه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
بهر حال این نسبتی که اینجا با اطرافیان هست اونجا نیست

مطمئنبد؟حرف یا حدیث معتبری درباره این تفاوت دارید؟

دیدن خانواده لذت بزرگیه و فکر نمیکنم خدا این لذتو تو اون دنیا از آدم محروم کنه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

کتاب سه دقیفه در قیامت و بازگشت رو بخون 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

البته یه نظر هم هست که میگه اون دنیا عذاب اینجوری که تو ذهن ما هست وجود نداره،بلکه همه پشیمونی و عذا ...

دیگه داغ دل این مادر کفاره کل گناهانش میشه دیگه...ایا بعد این دنیا بازم اون دنیا عذاب میبینه؟والا انصاف نیس که.عذاب مرگ بچه کافیه

چطور بچه پرنده میشه...اااااای خدا گیجم کمکم کن

ینی پاک و معصومه بدون هیچ گناهی

البته یه نظر هم هست که میگه اون دنیا عذاب اینجوری که تو ذهن ما هست وجود نداره،بلکه همه پشیمونی و عذا ...

نه قران گفته روز قیامت باز زنده میشیم پس بااین جسممون عذاب گناهانمونو میبینیم..

مطمئنبد؟حرف یا حدیث معتبری درباره این تفاوت دارید؟ دیدن خانواده لذت بزرگیه و فکر نمیکنم خدا این لذت ...

این واسه وقتیه ک قیامت میشه

خودتونم دارین میگین نزدیک به مرگ  نه خود مرگ

نزدیک به مرگ بوده یعنی طرف میگفت به من زندگی بچه اام روبعد از من نشون دادن گفتن مختاری انتخاب کنی یانه یاهمزمان مثلا باروح تخت بغلیش ارتباط گرفته بود وقتی به هوش اومده بود تمام اطلاعاتی که داده بود درست بود شما برنامه ی زندگی پس از زندگی رودانلود کن میبینی چقدر دقیق مرگ روتجربه کردن ومثلا بخاطر یه فرصت برگشتن