سلام اول باید ببینی برنجت چیه
برنج ایرانی دو ساعت کمتر باید خیس کنی و وقتی مدت زیادی تو اب هست باید موقعه جوشش کمتر باشه .
و نمک خیلی مهمه . مثلا موقعه ایی ک تو اب میکنی نمک ب اندازه باید باشه جوری ک ابش مزه نمک بده . من برنج ایرانی رو بر اساس ساعت میذارم جوش بیاره از وقتی ک اب ب جوش میاد موقعه ایی ک برنج رو میریزم ۵ دقیقه س و وقتی جوشید برنج رو هم میزنم و از ته ی برنج رو نگاه میکنم با کفگیر و از وسط نصف میکنم با ناخنم اگ جای جوش داشته باشه ی قل دیگ هم بزنه بر میدارم .