بچه که میمیره ایا بعد مرگ فرشته میشه یا نه.ایا پدرمادرشو میبینه یا نه؟درسته بهشتیه ولی ایا ازاین دنیا خبر داره یا نه؟درمورد روح بزرگا خیلی شنیدم ولی بچه ها رو چیزی نمیدونم...دارم دیوونه میشم
فکر میکنم که از این دنیا خبر داره و همه رو میبینه،یچیزی میگم تعجب نکنید و اونم اینکه بعد از این دنیا ...
رابطه ی خویشاوندی بین اهل بهشت وجود داره ولی خویشاوندایی که تو دوزخ هستن رو انسان یادش نمیاد اگر خودش بهشتی باشه
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
نخیر ولی قران و حدیث امام و پیامبرا خیلی از مرگ گفتن و حتی خیلی خابها که مرده ها میان و خبر میدن.من ...
خیلی از خواب ها حقیقت پیدامیکنن
مرده قاصد ک بهت خبرو میرسونه
کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
نخیر ولی قران و حدیث امام و پیامبرا خیلی از مرگ گفتن و حتی خیلی خابها که مرده ها میان و خبر میدن.من ...
اهوم حتی برنامه شبکه چهار اسمش یادم نیست همش کسانی دعوت کرده که از بعد مرگ امد
پیاز هر چقدرم گرون بشه!نمیره قاطی میوه هادرست مثل آدم بی شخصیتتی که هر چقدر هم پولدار بشه بازم بی شخصیته…! هیچ مقداری از آرایش قادر نیست شخصیت را بپوشاندانتظار داشتن شعوراز بعضی ها مثل شرط بستنرو “خر” تو مسابقه اسب سواریه
انشالله ک همه حاضران تاپیک نامه اعمالشون ب دست راستشون داده بشه
کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉