2777
2789
عنوان

کسی هس که از زندگی پس از مرگ بدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 120 پست
نزدیک به مرگ بوده یعنی طرف میگفت به من زندگی بچه اام روبعد از من نشون دادن گفتن مختاری انتخاب کنی یا ...

متاسفانه یا خوشبختانه من به این حرفا اعتقادی ندارم🤷🏻‍♀️

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
بچه ها ی سوال مثلا ادمایی که ۱۰۰۰ ان سال قبل فوت شدن   اونا چی ؟؟؟ یعنی الان ۱۰۰۰ سال توی ...

قران گفته وقتی قیامت میشه وقتی زنده میشن میگن خ زمان کمی درخاب بودیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم ولی معنی پرنده رو گفتم...بزرگا وقتی میمیرن خونوادشونو میبینن وخابشون میان...پس این بچه چی؟نمی ...

اون تو بهشت منتظره مامانشه

کاربر مثلا محترم ! کجای زندگیمی ؟ هیچ جا😏 پس عقاید و نظرات من بهت ربطی نداره 😁 با احمق بحث نمیکنم و میگذارم در دنیای احمقانه خودش خوشبخت زندگی کند بنابراین حق باشماست 😉
بچه ها ی سوال مثلا ادمایی که ۱۰۰۰ ان سال قبل فوت شدن   اونا چی ؟؟؟ یعنی الان ۱۰۰۰ سال توی ...

اگ بهشتین توبهشت برزخن اگ جهنمین تو جهنم برزخ تو برزخ هم ی سری عذاب هس ک روح بره مرحله بعد سبکتر باشه بارگناهاش 

اگه تناسخ وجود داشته باشه .ک ممکنه توی همین دنیا باشن

تاپيكاي رفع اشكال درسي و سوالاي مربوط به تجربي تگم كنيد..خوشحال ميشم كمكتون كنم
ولی مادرش شاید نتونه بره بهشت شاید بعدا دچار گناه شه؟ما چه میدونیم...ولی به نظرم داغ مرگ بچش باید کف ...

عزیزم همه مسلمین میرن بهشت فقط ب اندازه گناهاشون میرن ی مدت جهنم تصفیه حساب میکنیم پاک پاک میشیم برمیگردیم بهشت مومنی نداریم ک درجهنم خالد باشه 

مطمئنبد؟حرف یا حدیث معتبری درباره این تفاوت دارید؟ دیدن خانواده لذت بزرگیه و فکر نمیکنم خدا این لذت ...

در مورد برزخ چیزی ندیدم و نشنیدم اما روز قیامت ایه صریح قرانه دیگه،میگه روزیه که مرد از برادر و پدر و مادرش فرار میکنه 

لذت رو گفتید خب کل دنیا اینه،نه تنها خونواده که همه لذت و رنج های دنیا فقط یه هدف پشتشه،که ما زندگی کنیم،یجورایی مثل شکلاتی میمونه که میدن به بچه تا راضی بشه 

شما فکر کن لذت نبود ما به چه انگیزه ای باید زندگی رو ادامه میدادیم؟ همه خودکشی میکردیم

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒

کتاب انسوی مرگ سرچ کن من دانلود کردم یکی تو دانشگاه میخوند کتاب و کامل توضیح میداد به دانشجوها صدای ضبط شده رو دانلود کردم و گوش دادم خیلی عالی بود بهت توصیه میکنم گوش بدی به خیلی از جوابهات میرسی 

من کلا دیدگاهم نسبت به مرگ عوض شد