همین_الآن_بخند مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 243 عنوان بچه ها پخش کننده محصولات اپل اسمش چیه؟شمارشون چنده؟ 45 بازدید | 10 پست چرا مغازه دارا اینقد میکشن روش؟منظورم همونه که ضمانت و تعمیر رایگان داره 1400/09/15 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منو_همسریم عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 8969 پیدا کردی واس منم بفرسن هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر. ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
همین_الآن_بخند مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 243 پیدا کردی واس منم بفرسن تو هم میخوای بخری؟
منو_همسریم عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 8969 تو هم میخوای بخری؟ ارع هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر. ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
منو_همسریم عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 8969 چی؟ سیزده پرومکس هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر. ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
همین_الآن_بخند مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 243 سیزده پرومکس منم یا ۱۳ یا ایپد پروواقعا چه وضعشه اینقد گرونیدوستم از ترب خرید گوشیه مشکل دار براش فرستادن
منو_همسریم عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 8969 منم یا ۱۳ یا ایپد پرو واقعا چه وضعشه اینقد گرونی دوستم از ترب خرید گوشیه مشکل دار براش فرستادن وای من نمیخوام اینترنتی بخرم هیچ وقت خریت نکنی اینترتی بخری هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر. ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
همین_الآن_بخند مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 243 وای من نمیخوام اینترنتی بخرم هیچ وقت خریت نکنی اینترتی بخری آره پیکسل نوریش سوخته بود قبول نمیکردن آخر معلوم نشد همونو تعمیر کردن فرستادن یا یکی دیگه فرستادن
همین_الآن_بخند مدیر استارتر عضویت: 1400/08/12 تعداد پست: 243 وای من نمیخوام اینترنتی بخرم هیچ وقت خریت نکنی اینترتی بخری لطفا اگه جای مناسب تو تهران یا مرکز پخش پیدا کردی به منم بگو یکی دو روزه باشه؟
منو_همسریم عضویت: 1400/07/11 تعداد پست: 8969 لطفا اگه جای مناسب تو تهران یا مرکز پخش پیدا کردی به منم بگو یکی دو روزه باشه؟ عزیزم من سیستان بلوچستانم بابام ی دوست داره واسش از تهران خریده غرستاده هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر. ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗