2777
2789
هرچی بوده با اعدامش موافق بودم  الان یه سری میان می‌ریزن روی سرم ولی خودتونو بذارید جای خانواد ...

توهم خودتو بزار جای مادر ارمان

باید به بعضی از آدمایی که فک میکنن فقط حرف خودشون درسته و بقیه خرن گفت شما درست میفرمایید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانومی به اسم مریم عباسی امشب لایو داره در مورد این موضوع میگه سندای زیادی دارم که اثبات بی گناهی ...

اون موقغ که پسرشون زیر تیغ بود صداشون در نیومد الان چرا ؟؟؟

هرتهدیدی بود از جون بچه شون جدی تر نبود که

شاد هستم  بامشاد 😐 
توهم خودتو بزار جای مادر ارمان

خب ارمان نباید میکشت غزاله رو  ، والا ک پدر و برادر ارمان خیلی وقیحن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

خيلي طبيعيه كه رفتن خارج از كشور

شما احتمالا داغ نديدي و هيچوقت در معرض رسانه اي شدن نبودي..

ادماي عاقلي بودن كه فرار كردن از حواشي ايران بودن و رفتن.

ضمن اينكه قانل در همه اعترافتاش يك چيز گقته و اعتراف كرده! چيو ديگه بايد به حوفش مياوردن؟ 

💕

نه حرفم این نیست بابا مطلبم به چیز دیگه است شاید رفتن پیش دخترشون

قبول ندارم این دوتا خانواده غریبه بودن دلیلی نداشت که هشت سال وایسن که بتونن پسر اونها رو‌اعدام کنن بعدش هم خود پسره گفته کشتم انداختم سطل اشغال که بنظرم واقعا همین کار رو کرده 

شایدواقعا جای جسد رو نمیدونسته 😢چون گفته انداخته سطل اشغال بعد ممکنه اون سطل اشغال هزاربار خالی شده ...

اصلا باشه به فرض اینکه نمیدونسته 

قتل ؟ 

اینو یاد بگیریم دختری می‌ره خونه پسر فقط به خاطر این نیست که بگه با من رابطه جنسی برقرار کن 

این بله به عنوان بله ماجرای جنسی نیست 

چرا باید ما اینقدر وحشی بشیم و اینقدر پا بذاریم روس انسانیت خودمون که بخوایم غزاله هارو بکشیم ؟ 

رونی کلمن دایی هستم قصد ازدواج باهیچ جاناتانی ندارم.مزاحم بشید بدبخت میشید

برای مهاجرت یا مسافرت رفتنشونم نباید از بقیه اجازه بگیرن خانواده ی قاتل فضا رو بر علیه شون خیلی مسموم کردن پسر دیگه اشون فیلم گرفته بود تو اینستا هرچی فحش بلد بود بهشون گفت وکیل اینا هم تا سیستان بلوچستان و دبی دنبال غزاله بود دوباره هم اون وکیل رو دنبالشون میفرستن شک نکن

اونا بعد چندسال بلاخره به آرامش کمی رسیدن حقشونه که از این فضای مسموم دور باشن

عشقت تا خودش نخاد نمیاد 

حالا دعا که کنتر نمیندازه تو‌دعا کن 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
این خانواده همون 8سال پیشم میخاستن مهاجرت کنن دررابطه با ارمان هم خودش اوایل اعتراف کرده بوده ولی ب ...

آره والا بیشتر شبیه فیلم هندیه که ۸ بار پسر رو بردن برای اعدام به دلایل نامشخص برگرداندن و کلا باید خانواده قاتل هنگام اعدام باشن اما پنهان کردن و بعد از اعدام گفتن بیاید