2777
2789
عنوان

به نظرتون با مادرشوهرم چکارکنم؟

252 بازدید | 15 پست

بچه ها من با مادرشوهرم تو یه اپارتمانیم مادرشوهرم ازاول ازدواجش تو این محله زندگی میکنه وهمه میشناسنش به حساب خودش خیلی مذهبی و بادین وایمانه خیلی روچادر سرکردن پیلس جوری ک جاریم مانتویی بااینکه سال به دوازده ماهم نمیاد اما همونم وقتی میره هی پشت سرش غور میزنه 

منم فقط چون دیدم اینجوریه تو محله و جاهایی ک خودش هست چادرسرم میکنم جای دیگ میرم درمیارم درواقع به اجبار

الان پسرم ۲ سالشه دیگ واقعا سختمه شوهرم زیاد براش اهمیت نداره ک چادر بپوشم میدونم یکم بهش غور بزنم به اینک تو محیط خونم سرنکنم چیزی نمیگه اما همش میترسم مادرشوهرم بفهمه بخوادحرفی بزنه و شوهرم پرکنه نمیدونم چکارکنم این موضوع واقعا برام عذاب اور شده 

چکارکنم به نظرتون کارخودم بکنم اهمیت ندم نمیدونم میترسم 

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غر  نه غور 

از اول باید خود واقعیت میبودی

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

مهم شوهرته 

و خودت بگو راحت نیستم و حجابم خوبه تمام 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

از اول خواستی مطابق میل اونا کارکنی الان دردسر شده 

باید اونجور که خودت دوست داشتی رفتار میکردی و الان بخوای نخوای حرف هایی مادرشوهرت میزنه که باید خودت بزنی به اون راه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

وااا یعنی از مادرشوهرت میترسی.کارخودت انجام بده.بزار پشت سرت چرت و پرت بگه گناهاتو بشوره.مادرشوهر منم دقیقا عین مادرشوهر شماست.جلو روم میگه خدا دخترایی که شلوار تنگ و کوتاه میپوشن موهاشون بیرونه آرایش میکنن لعنت کنه انشاله انشاله خیر نبینن.منم لبخند میزنم میگم هر کسی رو تو قبر خودش میزارن شما هم اینجوری میگی گناهای اونا رو میشوری میبری واسه خودت😁😁

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

4 راه بیشتر نداری:از دستش خودتو نجات بده یا اگه نمیخوای جنگ و جدل بشه باش بساز یا راه خودتو برو و جنگ اعصابشو تحمل کن یا اصلا به حرفش گوش مره تا قبول کنه ک نمیتونه رو تو تسلط داشته باشه!

غر  نه غور  از اول باید خود واقعیت میبودی

شوهرم اول براش مهم بود براهمین سرکردم الان دیگه کاری نداره براهمین الان این اوضام 

نمیدونم چون غوراش شنیدم میترسم 

پس برم بیخیال حرفاش بشم 

میدونین خیلی خیلی رومخه الان نزدیک ۸ ساله که جاریم اومده هنوزم ک هنوزه میگه ساکت نمیشه خیلی رومخه  واقعا پیله اس 

هنوزمیگه کاش فلانی میگیرفتم برا اون پسرش بااینکه جاریم ۲ تا بچه ام داره

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
عزیزم چادر لبنانی دانشجویی ملی یا هر چیزی دوست داری بگیر خیلی راحته سرت میکنی دست وپا گیرم نیست  ...

ازهمینا دارم اما بازم اذیتم پسرم خیلی اذیت میکنه نمیتونم