2777
2789
دقیقا همین بلا سرم اومد بخدا. مارک ام ان دی پکیجشو خریدم و بی فایده پوستمم نابود شد. یعنی یکی از این ...

پکیج و این حرفا رو ول کن دوست من 

یا مستقیم برو متخصص پوست برات ضد آفتاب مناسب خودت  رو‌تجویز کنه یا یدونه یدونه با آزمون وخطا مال خودتو پیدا کن .

بعدم این پکیج ها یه جوریه که صورتت عادت می‌کنه مثلا همون مارک کرم شب کرم مرطوب کننده کرم ضدآفتاب ووو به محض اینکه یکیشون کم کنی پوستت قاطی می‌کنه اونم تو کشور آلوده ما

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
جدی ؟ من استفاده میکنم پوستم چروک نشده اما نگران شدم

باور میکنی پیشونیم، دور چشام ک اصلا چروک نداشت الان خط انداخته اونم تابلو؟ بقران یعنی مفت نمی ارزن. من تا الان مارکای زیادی استفاده کردم ولی این سی سی و بی بی و... اینا چرت و پرتن

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پکیج و این حرفا رو ول کن دوست من  یا مستقیم برو متخصص پوست برات ضد آفتاب مناسب خودت  رو‌ت ...

اره تا الان بیودرما، الارو، سینره، سان سیف، دکتر ژیلا، ام ان دی استفاده کردم از بین اینا همه ی کوچولو بیودرما خوب بود. بقیه داغونن

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
اره تا الان بیودرما، الارو، سینره، سان سیف، دکتر ژیلا، ام ان دی استفاده کردم از بین اینا همه ی کوچول ...

چرا دکتر نمیری؟متخصص پوست خیلی راه رو نزدیک تر  میکنه.

اگر زیر سی هستی اصلا کرم دورچشم نزن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

سلام مهربونا. میدونستین لدورا چن سال کار میکنه؟؟ میدونستین محصولاتش داره صادر میشه. و اینکه رضایت محصولی خیلییییییییییی بالا هست وقیمتش نسبت به بعضی مارکها خیلی مناسبه. و محصولات کاملا گیاهی هستن و محصولات لاین خاویار با ضمانت مرجوعی گذاشتن. این یعنی اعتماد محصولی. این شماره واتساپمه. مشاوره پوست و مو لدورا هستم در خدمتتون. حتما بگید از نی نی سایت هستید. سپاسگذارم. 09916330414