2777
2789
عنوان

همه با تجربه ها بیاید بگید چطوری انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 38 پست

سلام عزیزم میشه علائم آندومترویوز رو بگید و بگید چطور قابل تشخیصه؟

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ال‌جی نخر

مارک خیلی خوبیه ما خودمون ازش داریم حدودا ۸ ساله هنوزم مثل روز اولشه

ولی چند روز پیش رفتیم فروشگاه گفتن که بخاطر تحریما قطعاتش وارد نمیشه و اگه خراب بشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد

سلام خوبی عزیزم با توجه به امضات میشه یه نگاهی به تاپیک آخرم بکنی که سونو ان تی گذاشتم و تیغه ی بینی فعلا دیده نشده چیکار کنم بنظرت

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
شما داری ازش راضی هستی مدلش چیه و چند کیلوییه چه برنامه هایی داره؟ وای بدون ترمز چقدر سوال پر ...

سلام عزیزم خوبی

منم اندومتریوزم

هر کار میکنم باردار نمیشم

شما چکار کردین

چشمان تو آفریقاست.. 

سلام عزیزم من دوازده هفته و دوروز سونوی ان تی دادم که ان تی ۲/۰۷ بود که دکتر گفت با توجه به سنت بالاست برو سلفری من یک هفته ست سلفری دادم ولی خیلی نگرانم به نظر شما ان تی من خیلی خطرناکه ؟هنوز به ۲/۱نرسیده ولی خیلی میترسم خدای نکرده مشکلی باشه