2777
2789
عنوان

همه با تجربه ها بیاید بگید چطوری انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 38 پست
ممنون عزیزم چه مدلی؟ بعد یه چیزی این تعمیرکاره میگفت دیگه مارک خوب پیدا نمیشه ال جی و سامسونگ ه ...

اینکه همه قلابی ان راست گفتن من ده ساله دارم کره ای هستش. راضیم ازش ۷کیلویی

راجب دوو نظری ندارم

لایک نکن 😎.ریپلی کن ریپ دوسدارم😍صلواتم نمیخوام برای خودت بفرس😎🖐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بوش ترکیه هم گیر بیاری خوبه  کلا تو لباسشویی پتو و چیزهای خیلی سنگین ننداز به خرابیش نمیارزه ب ...

آره اشتباه کردم روفرشی انداختم😔وگرنه بدبخت داشت کارشو میکرد

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
قیمتش که بستگی به جیبتون داره من ۸ کیلویی دارم راضیم اسم مدلاشون زیاد وارد نیستم

همون دیگه از یازده دوازده داره تا حدوداً سی
ولی خب نمیدونم اصلاً آبشن هاش کاربردی هست یا نه تو این ده سال خودم ماشین لباسشویی رو فقط شستشو معمولی استفاده کردم و نهایتاً دماشو تغییر میدادم

الان با توجه به قیمت موندم که نکنه بخاطر دوسه تومن بالا پایین انتخاب اشتباهی کنم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
فداتشم عزیزم چین

ممنون از راهنماییت عزیزم 🧡💜❤️💙💚💛

همون دیگه از یازده دوازده داره تا حدوداً سی ولی خب نمیدونم اصلاً آبشن هاش کاربردی هست یا نه تو ...

منم رو شستشو معمولی استفاده میکنم چون نصابش گفت برنامه های دیگه فشار میاره به دستگاه

البته برنامه دلیکیت بعضی وقتا میذارم  تازه دور موتورش ۱۴۰۰ اما من همیشه روی ۸۰۰ میذارم

اگه بتونی کره ای پیدا کنی که عالیه. کره ای ها تک شیر هستن

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
اینکه همه قلابی ان راست گفتن من ده ساله دارم کره ای هستش. راضیم ازش ۷کیلویی راجب دوو نظری ندارم

دوو که خودم هم حس خوبی ندارم

نظرت در مورده بکو چیه یادمه یه زمانی برای خودش غولی بود البته شاید اونم الان تقلبی شده باشه

منم رو شستشو معمولی استفاده میکنم چون نصابش گفت برنامه های دیگه فشار میاره به دستگاه البته برنامه د ...

ممنون عزیزم پس خیلی رو مدلش و برنامه هاش گیر نباشم بهتره سعی کنم همون الویتم کره ای بودنش باشه
منظورت از شیر همون شیر آبه که سردو گرم جدا نباشه یعنی کلاً یه ورودی داشته باشه به ماشین

آره فقط یک شیر ورودی آب سرد داشته باشه

ممنون عزیزم🍀🍀🍀

سلام گلم ببخشید تو امضات نوشتی هرسوالی راجب اندومتریوز هست بپرسید میشه بپرسم علائمش چیه 

من 20سالمه تنبلی تخمدان دارم سونو شکمی دادم همه چی خوب بود اما تو پریود دردای شدید دارم از اولم اینجوری بودم میترسم آندومتریوز باشه

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
سلام گلم ببخشید تو امضات نوشتی هرسوالی راجب اندومتریوز هست بپرسید میشه بپرسم علائمش چیه  من 20 ...

سلام عزیزم میتونه بی علامت باشه میتونه کلی علامت مثل درد شدید، استخوان درد، سردرد، لک بینی، نامنظمی پریود و خونریزی های شدید، بزرگی شکم نسبت به کل بدن و ..... داشته باشه ولی تو سونوی کالرداپلر  یا ام آر آی مشخص میشه

عزیزم ممنونت میشم بیای تاپیکم که تگت کردم واسم تشخیصتو بگی🙏🏻🙏🏻💐💐

جوابتو دادم گلم اگه عکس واضح تر داری بفرست💗💗💗

سلام عزیزم میتونه بی علامت باشه میتونه کلی علامت مثل درد شدید، استخوان درد، سردرد، لک بینی، نامنظمی ...

اها ممنون گلم

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم