2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باش گوشتتو زیاد سرخ نکنی چون تو پخت آب میشه یکم که رنگش تغییر کرد با رب سرخ کن و آب بریز سبزی رو میتونی هم اول بعد سرخ کردن گوشت هم بریزی ادویه هم مهمه اندازه ادویه آن باید مناسب باشه فلفل سیاه زردچوبه و کاری اینا چیز خوبین

🤍
اره خودم خوزستانی هستم😉😁🤞🏻مرسی❤️

من تو زودپز میپزم لوبیارو از شب قبل خیس میکنم که نفخش بره

بعد پیازو گوشتو ادویه رو تفت میدم بعد سبزی رو دوباره با گوشت سرخ میکنم لوبیا و لیمو میزنمو اب میریزم روش بعد نیم ساعت خورشتم امادست کاملا جا افتاده 

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
اره همون آخراش.. وگرنه یه مزه ترش میده

تلخ میشه . لیمو عمانی قبل اینکه بندازی تو‌خورشت با چاقو یا چنگال سوراخ کن نه تا ته لیمو بعد تو آب جوش نیم ساعت حداقل بخیسون تا تلخیش گرفته بشه واسه احتیاط هم آخرای کار لیمو رو می‌ندازی تو خورشت نیم ساعت تا سه ربع ساعت اخر

🤍

اول اینکه سبزیت باید خوشمزه باشه بعضیا سبزی قرمشون بی مزست و گوشت گوسفندی ،من یه پیاز بزرگ خرد میکنم گوشتو توش تفت میدم بسته خورشتیم یه تیکه هم استخون میندازم بعد سبزیو  از قبل سرخ شده رو حسابی توش تفت میدم لوبیارو میجوشونم جدا آبشو خالی میکنم قاطیش تفت میدم یه نوک قاشق رب و نمک و زرچوبه و فلفل و پودر سیر اضافه میکنم بعد آب جوش میریزم زبرشو کم میکنم می زارم شش هفت ساعت جا بیفته دو ساعت آخر دو تا لیمو عمانی که تلخیشو گرفتم با دو سه تا قاشق آبلیمو اضافه میکنم

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍
تلخ میشه . لیمو عمانی قبل اینکه بندازی تو‌خورشت با چاقو یا چنگال سوراخ کن نه تا ته لیمو بعد تو آب جو ...

نه ترشم میشه.من تلخیشو حس نمیکنم.خود لیمو عمانی تلخ هست اما یه مزه ترشی میده توی اون چیزی که استفاده میشه..

شما یه لیمو عمانی بنداز تو فلاکس چایی.ببین چایی چقدر خوش طعم و خوش بو میشه و مزه ترشی میگیره.

اره خودمم که استفاده میکنم با چاقو سوراخش میکنم لیمورو

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin
سبزی از خوزستان بخر ادویه من زردچوبه کاری فلفل میزنم اخر پخت هم شنبلیله خشک با نعناع اضافه میکنم ب ...

سلام عزیزم .جایی رو خوزستان می شناسی که ما بتونیم  سبزی سفارش بدیم و برامون بفرستن

سلام عزیزم .جایی رو خوزستان می شناسی که ما بتونیم  سبزی سفارش بدیم و برامون بفرستن

اره عزیزم این خانم همیشه خودم بهش سفارش میدم خوزستانیه ولی ساکن کرجه اما چون رفتو امد داره هرسال بهش سفارش میدم ۰۹۱۰۱۹۲۱۶۴۹ خانم گرجی

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️