2777
2789
سلام خوبین،شما خوزستانی هستید سبزی قرمه سبزی میخوام میگن سبزی خوزستان از همه جا بهتره جایی رو میشناس ...

نه والا ولی یه خانمی هست تو اینستا فک کنم سبزی خورشتی رامهرمز ارسال میکنه 

رامهرمز سبزیش معروفه 

اره عزیزم این خانم همیشه خودم بهش سفارش میدم خوزستانیه ولی ساکن کرجه اما چون رفتو امد داره هرسال بهش ...

ایشون تو کرجم سبزی قورمه میفروشه ؟ چون منم کرجم

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون تو کرجم سبزی قورمه میفروشه ؟ چون منم کرجم

بله عزیزم اتفاقا بهش سفارش دادم اخر ماه بگیرم ازش

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
قیمتش چندهومیدونی 

عید ۲۰۰ گرفتم الان نمیدونم کیلو چنده من قیمتش برام مهم نیست چون فقط سبزی قرمه خوزستانو دوس دارم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چند ساعت حداقل؟نمیدونم چرا اب و سبزی از هم جدا میشه  ادویه به گوشت چی بزنم؟

سبزی خیلی باید سرخ بشه طوری که رنگش کاملا تیره بشه و حالت گلوله گلوله به خودش بگیره وهیچ ابی بهش نمونه 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.