2777
2789

سبزیشو خوب سرخ کن با روغن فراوون بعدم بقیه مراحلو انجام بده بذار خوب جا بیوفته با شعله ماایم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزیشو خوب سرخ کن با روغن فراوون بعدم بقیه مراحلو انجام بده بذار خوب جا بیوفته با شعله ماایم

چند ساعت حداقل؟نمیدونم چرا اب و سبزی از هم جدا میشه 

ادویه به گوشت چی بزنم؟

عزیزم سبزی هارو خوب سرخ کن تا رنگشون حالت تیره بشه اما حواست باشه نسوزن.

گوشت گوسفند رو تو قابلمه سرخ کن.بعد یکم رب بزن بهش.بعد آب بریز روش.بعد که خوب پخته شدن سبزی هارو اضافه کن.یه دوتا دونه لیمو عمانی هم بریز توش.

منم خوزستانی ام😊

بچه ها ممنون میشم پیج اینستامو فالو کنید@Dr_fatemeh_zarrin
چند ساعت حداقل؟نمیدونم چرا اب و سبزی از هم جدا میشه  ادویه به گوشت چی بزنم؟

سبزی از خوزستان بخر

ادویه من زردچوبه کاری فلفل میزنم اخر پخت هم شنبلیله خشک با نعناع اضافه میکنم

با لوبیا چیتی میپزم لوبیا قرمز لعاب نداره اب قلمم میریزم

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️