2777
2789

شما اقایون اگر تو رابطه یکیو خیلی دوس داشته باشین وقتی ازش جدا شدید وسایلی ک اون‌خانم براتون خریده رو نگه میدارید؟تو فیلما نشون میده وسایل اون‌خانمو میزنن میشکنن داغون میکنن

این‌برام سوال شد و البته دغدغه

شوهر من  ۱۴ ساله ادکلنی که زمانه مجردی بش کادو دادم رو نگه داشته با نامه بازی هامون رو 

هر زمان نامه ها رو میخوند مث ابر بهار گریه میکرد (میگفت یاد حس و حال اون دورانم میافتم)

منم بدم میومدگریه میکرد نامه هارو اتیش زدم 🤦🏻‍♀️😐عطر رو داره

فقط در مورد یه نفر این اتفاق برام افتاد که بعد از پنج سال دوستی از ۹۲ تا ۹۷ ، جدا شدیم البته بدون کدورت و فحش و دعوا و توهین

به خاطر جور نشدن شرایط ازدواج 

یه کیف پول چرمی برام خرید که هنوزم بعد از ده سال سالم سالمه

چرا باید بندازم دور؟ عقده ای هستم مگه؟

طرف به هر دلیلی نمیخواسته رابطشو با من ادامه بده. مگه زوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط در مورد یه نفر این اتفاق برام افتاد که بعد از پنج سال دوستی از ۹۲ تا ۹۷ ، جدا شدیم البته بدون کد ...

چقدر خوبه ک ب این فهم رسیدید امیدوارم ی کیس مناسب پیدا کنید و شرایط ازدواجتون فراهم شه

ی خانمی گفته بودن ک‌اقایون‌چیزای مهم رو ک‌از رابطه قبلی براشون مونده و مهمه رو نگه میدارن میخواستم‌بدونم درست میگن یا نه

شوهر من ۱۴ ساله ادکلنی که زمانه مجردی بش کادو دادم رو نگه داشته با نامه بازی هامون رو هر زمان نامه ...

چ جالب حالا شوهرمن میگفت گل عروسیتو بنداز دور

آخه‌گل طبیعی بود برای من باارزش بود ولی اون‌میگفت شنیدم اینا انرژی منفی میدن و اینا منم انداختم دور 

چ جالب حالا شوهرمن میگفت گل عروسیتو بنداز دورآخه‌گل طبیعی بود برای من باارزش بود ولی اون‌میگفت شنیدم ...

گل طبیعی واقعا نگه داریش خوب نیس حق با شوهرته تازه جا گیره و کثیف کاری داره 

خوب کاری کردی

چقدر خوبه ک ب این فهم رسیدید امیدوارم ی کیس مناسب پیدا کنید و شرایط ازدواجتون فراهم شهی خانمی گفته ب ...

البته هدایایی که خریده بود توی جعبه های کادویی بود که روشون نوشته بود دوستت دارم و از اینجور چیزا

هر وقت جعبه ها رو میدیدم گریه ام می‌گرفت حتی بعد از گذشت هفت سال از جدایی. ناچار شدم جعبه ها رو دور بندازم. ولی خود هدایا رو دور ننداختم و نخواهم انداخت

من ی نفرو  میشناسم عاشق ی دختره بود و تمام یادگاریشاو داشت اما وقتی با ی دختر جدید اشنا شد و دید واقعیه حسش، کادوهارو انداخت بره

ی نفرم میشناسم دختره براش زنجیر گرفته بود، وقتی رابطشون کات شد زنجیر رو اورد داد ب دختره چون تحمل نداشت یادگاری دختره پیشش باشه و واقعا هم عاشق اون دختر بود

گل طبیعی واقعا نگه داریش خوب نیس حق با شوهرته تازه جا گیره و کثیف کاری داره خوب کاری کردی

اره خودمم‌سرچ کردم دیدم درست میگه بعد انداختم دور ولی الان پشیمونم ک چرا اینکارو کردم دوس داشتم گل عروسیمو نگه دارم هرچی بگل فروش بی ... گفتم مصنوعی میخوام ی ساعت نشست فکر زد دگ منم خسته بودم گفتم‌ولش کن همین طبیعیو بزار

من ی نفرو میشناسم عاشق ی دختره بود و تمام یادگاریشاو داشت اما وقتی با ی دختر جدید اشنا شد و دید واق ...

پس اونا کادوهاشونو نگه نداشتن

ینی بنظرمیرسه ک اقایونم باهم فرق میکنن و نمیشه ی چیز رو راجب همشون گفت

البته هدایایی که خریده بود توی جعبه های کادویی بود که روشون نوشته بود دوستت دارم و از اینجور چیزاهر ...

اشکال نداره انشاءالله یا بهم‌برسید یا بهترشو پیدا کنید

خوشبخت بشید🙏