2777
2789

پسرم سه سالشه مشکلی که از قبل داشت ولی الان خیلی جدی شده اینه که هر کس میاد خونمون وقتی میخواد بره پسرم به شدت مقابله می‌کنه و گریه می‌کنه جیغ میزنه خودشو میندازه زمین که نره و وقتی می‌ره تا نیم ساعت مدام جیغ می نه و گریه می‌کنه و خودشو پخش زمین می‌کنه طوریکه نفسش میگیره و گاهی بالا میاره نمی‌دونم چکار کنم هرکاری برای آروم کردنش میکنم ساکت نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی تنهاست 

بیشتر باهاش وقت بگذرون اگر بین دوست و همسایه کسی همسنش هست هفته چند ساعت باهم پارک ببرشون

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اخی تنهاست  بیشتر باهاش وقت بگذرون اگر بین دوست و همسایه کسی همسنش هست هفته چند ساعت باهم پارک ...

اتفاقا همسایمون دخترش همسن پسرمه هر روز میاد با هم بازی میکنن و وقتی میخواد بره خونشون همین بند و بساط رو داریم اون قدر گریه می‌کنه و جیغ میزنهدکه اون بچه هم می‌ترسه گریه میکنه

دیگه واقعا غیر طبیعی شده تا تنبیه بدنی نشه ساکت نمیشه

بچه ها واقعا گاهی غیرقابل کنترل میشن نگران نباش دوس داره با ادما زیاد ارتباط داشته باشه

هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر...آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد
کجا ببرم؟ تو این کرونا و سرما

ببین دختر من برعکس فرزند شما بود با رفتن مهمونی و اومدن مهمون مشکل داشت و بشدت واکنش نشون میداد. از دوستم که مشاوره کمک خواستم گفت راهش اینه بچه هایی که به اومدن یا رفتن مهمون و یا وارد شدن و خارج شدن شخص جدید به محیط امنش واکنش نشون میده. بیشتر نیاز داره تو جمع و محیط باشه.

ببرش اتاق های بازی . ببرش کلاس نقاشی یا قصه خوانی بزار با بقیه بازی کنه و ترس جدایی و تنها شدن نداشته باشه. با دوستانی که بچه کوچیک دارن بیشتر رفت و آمد کن خیلی راهکار داره این مشکلت .

و اینکه میگی کرونا و سرما . کرونا که تموم نمیشه و هست باید باهاش کنار بیای. سرما هم لباس گرم بپوشون ازش اجتماع رو نگیر 

اتفاقا همسایمون دخترش همسن پسرمه هر روز میاد با هم بازی میکنن و وقتی میخواد بره خونشون همین بند و بس ...

واااای این دختر خواهرشوهر منه

هرکی میاد تا میخواد بره انقدر گریه میکنه دلم براش کباب میسه

مامانی هستم با کلی آرزو، گاهی وقتا ناامید میشم اما فرداش با انرژی بیشتری روزم رو شروع میکنم. میخوام یه مامان خوشحال باشم، یه مامانی که همیشه میخنده، همیشه انرژی میده، همیشه بوی عطرش وقتی میاد تو هوا میپیچه، توی خونه عطر کیکش پخش میشه 🌈 وقتی تنهاست برای خودش میرقصه، وقتی دلش گرفتست برای خودش شیرینی درست میکنه ❤️