2777
2789
عنوان

خانوماییکه یخچالشون برق میزنه

390 بازدید | 42 پست

سلام لطفا کمکم کنید چیکارمیکنید با میوه ها و سبزی هاتون که هم زودی خراب نشن و هم جا میوه ایتون تمیز بمونه؟ من همیشه جا میوه ایم کثیف میشه و آب میندازن میوه ها داخلش و بعدشم کپک میزنن و مجبورم کلشو بشورم.... خسته شدم یعنی بگید چیکار میکنید با جامیوه ای؟؟ میوه هاتونو چطور نگه میدارید ؟ میشورید میذارید یخچال یا نشسته؟ توی پلاستیک میذارید یا زیب کیپ؟ باسلیقه ها بیایید بگید خدا خیرتون بده😫😖❤

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اصلا نمیدونم چرا تا میوه میذارم یخچال بعد از یک هفته میبینم آب انداخته تو جامیوه ای😟درحالیکه جامیوه ای از قبل تمیز بوده

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشورم خشک میکنم میذارم تو سبد سبزی که در داره . اونقد نمیمونن که خراب یا کپک بزنن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

میوه هامم شستم تمیز گذاشتم باز همین شده

اصلا نمیدونم چرا تا میوه میذارم یخچال بعد از یک هفته میبینم آب انداخته تو جامیوه ای😟درحالیکه جامیوه ...

کم بخرید که نمونه خراب شه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
اصلا نمیدونم چرا تا میوه میذارم یخچال بعد از یک هفته میبینم آب انداخته تو جامیوه ای😟درحالیکه جامیوه ...

خب عزیز جان میوه رو بخور دیگه یه هفته برا قشنگی میمونه تو یخچال؟خب خراب میشه دیگه

میوه هارو با سرکه بشور خشک کن اگر داخل کشو بذاری حتما باید رسیده ها جدا بشه و اگر باکس داری داخلش بذار اصلا خراب نمی شه اگر باکس نداری سیب و پرتقال رو حتما جدا کن کنار هم زود خراب می شه

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
میشورم خشک میکنم میذارم تو سبد سبزی که در داره . اونقد نمیمونن که خراب یا کپک بزنن

اخه یکی به من گفته اگر میوه هارو بشوری زودتر خراب میشن! الان تو با این روش همیشه جا میوه ایت تمیزه؟ یعنی برم ظرف در دار بخرم تا هوا نکشه؟ اخه مگه چنتا میوه تو اون ظرفا جا میشه😕

میوه هارو با سرکه بشور خشک کن اگر داخل کشو بذاری حتما باید رسیده ها جدا بشه و اگر باکس داری داخلش بذ ...

باکس چی؟ از کجاها بخرم؟