2777
2789
عنوان

خانوماییکه یخچالشون برق میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست
پس ازاین به بعد میشورم و کامل خشک میکنم، یه دوستی گفت باکس در دار بخرم خوبه

بله باکس هم عالیه اگه یخچال بزرگه

ظرف در دار هم خوبه 

ولی باکس و ظرف در دار جاگیر هستن

من چون یخچالم خیلی بزرگ  نیس میوه ها و سیفی جات رو به روشی که گفتم داخل جا میوه ای جا میدم

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
احتمالا برفک یخچال آب میشه میریزه پایین چک کن اگه اونه که دیگه کاری نمیتونی بکنی باید میوه ها رو تو ...

نه برفک نیست ولی هروقت داخل جامیوه ای کپک بزنه یا آب جمع بشع حتما به زیرش هم نفوذ میکنه، واقعا نمیدونم چرا اینطور میشه یخچالمم سامسونگ

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله باکس هم عالیه اگه یخچال بزرگه ظرف در دار هم خوبه  ولی باکس و ظرف در دار جاگیر هستن من چو ...

بنظرت زیب کیپ بهتر نیست از پلاستیک فریزر؟ اونطوری خیالم راحته هوا هم نمیکشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اهان پس یعنی میگی کلا بجای جامیوه ای توی باکس بذارم... درسته چون توی باکس هوا نمیکشه بهتر میمونه واق ...

درسته هرچی خواستی تو کشو بذاری حتما داخل کیسه پلاستیکی بذار حتی اگر نخواستی باکس بخری تو سبد بچین فقط مرکبات از سیب جدا زیرش یه بشقاب بذار کثیف نشه روی سبدت رو کاملا با کیسه فریزر بپوشون نذار هوا داخل بشه با این روش تا مدتها سبزی هم سالم می مونه فقط حواست باشه رطوبت اضافی باعث خرابیه

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭

میوه میشورمو خشک میکنم میزارم تو ظرف نگهدارنده مخصوص یخچال 

کف جا میوه ایت حتما یه پارچه تمیز بنداز ک اب به خودش بگیره هم میوه سریع خراب نمیشه هم جا میوه ایت کثیف نمیشه چندروز یکبار اون پارچه بشور و خشک کن دوباره بنداز

نه برفک نیست ولی هروقت داخل جامیوه ای کپک بزنه یا آب جمع بشع حتما به زیرش هم نفوذ میکنه، واقعا نمیدو ...

زنگ بزن نمایندگی بپرس سامسونگ نباید اینجوری باشه حتما یه ایرادی داره درست بشه مشکلت حل میشه

خانوما خیلی ممنونم به من کمک کردید،  میرم گفته هاتونو اجرا میکنم 🤗😘❤

زنگ بزن نمایندگی بپرس سامسونگ نباید اینجوری باشه حتما یه ایرادی داره درست بشه مشکلت حل میشه

چی بگم 🙄 شاید، پیگیرش میشم👍

یخچال من برق نمیزنه ولی کم پیش میاد میوه ام خراب بشه،میوه رو میشورم خشک میکنم میذارم تو ظرف های مخصوصا میوه باکس هایی که یه سبد نازک کف ظرف داره بخار میوه رو جدای از میوه نگه میداره نمیذاره میوه بگنده 4تا ازین ظرفا دارم که بتونم جدا بزارمشون،بهشون میگن ظروف نگهدارنده مال من مارک لیمونه ولی مارک های دیگه هم دیدم حتما بخر خیلی به درد بخورن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
یخچال من برق نمیزنه ولی کم پیش میاد میوه ام خراب بشه،میوه رو میشورم خشک میکنم میذارم تو ظرف های مخصو ...

عه چه خوب دستت دردنکنه، البته فعلا که دارم میشورم و داخل پلاستیک میکنم و درشونو گره میزنم خداروشکر خوب شده.... اما همچنان کف جا میوه ای آب میفته.. حتی باوجود پلاستیک... دیگه عقلم قد نمیده چرا خیس میشه

عزیزم هر وقت اومدی میشه سوالمو جواب بدی قبلا داستان در مورد دوست خیالی بچه ها مینوشتی میخواستم ببینم واقعی بودن؟دخترم دوست خیالیه خیلی ترسناکی داره که خیلی ازش میترسم میخواستم راهنماییم کنی چجوری بفهمم فقط یه دوست خیالیه یا واقعیه

عزیزم هر وقت اومدی میشه سوالمو جواب بدی قبلا داستان در مورد دوست خیالی بچه ها مینوشتی میخواستم ببینم ...

عزیزم من ایناییکه نوشتم از جایی کپی کردم و واقعا نمیتونم کمک خاصی بکنم بهت، اما اگر فکرمیکنی دوست خیالیش معمولی نیست و ترسناکه، حرز امام رضا سرچ کن بنویس روی کاغذ و کاغذو تاکن و چسب بزن بذار تو بالشتش... ازطرفی میتونی قرآن بذاری تو اتاقش و مثلا صفحه قران روی سوره یاسین باز باشه، 

هرروز تو خونه اسپند دود کن 

و شبها قبل خواب بالای سرش معوذتین بخون.

اینکارو بکن ببین دوست خیالیش میره یا نه .... اگر نرفت شاید واقعا خیالیه و بنظرم ببریش پیش مشاوره یا روانشناس کمکت میکنه