2777
2789
عنوان

خانوماییکه یخچالشون برق میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید حتما خشک باشن وتو ظرف دردارکه پلمپ بشه بزار واسه من اصلا خراب نمیشه

خب من میگم چه ظرفایی هست که اینهمه میوه توش جا بشه؟؟ خب مثلا شوهرم یک کیلو از هر میوه میخره یعنی زیاد میخره؟ اخه ما زیادم میوه میخوریم ولی باز بعضی سبزیجات و صیفی جات زمان میبره تا مصرف بشن ، دوست دارم بیشتر بمونه تو یخچالم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

اول اینکه میوه به اندازه میخرم

بعد میشورم میزارم آبش بچکه بعدش خشک میکنم داخل پلاستیک فریزری  میزارم بعدش داخل جامیوه ای یخچال میزارم

و اینکه میوه ها رو قاطی نمیکنن مثلا داخل یه مشما فقط سیب میزارم داخل یکی دیگه فقط پرتقال و.... 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
از لوازم اشپزخونه فروشی اندازه کشوهات بخر درش کاملا کیپ می شه یه بار هزینه کن راحت می شی

واقعا؟ پس یعنی جامیوه ایمو متر کنم؟ برم باکس در دار بخرم؟ تاجاییکه یادمه باکس دیده بودم ولی در نداشت، پس باید دنبالش بگردم

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

خب من میگم چه ظرفایی هست که اینهمه میوه توش جا بشه؟؟ خب مثلا شوهرم یک کیلو از هر میوه میخره یعنی زیا ...

من کلی ظروف دردار دارم که تواونا میزارم همه رو ولی یه سبد مخصوص صرف روزانه دارم مثلا از هرمیوه ای ۵تامیشورم وخشک میکنم میزارم تو اون سبد که روزانه مصرف کنیم وهی درظرفارو بازنکنم

بجای زندگی کردن پی دیونگی گشتم🚫
خب من میگم چه ظرفایی هست که اینهمه میوه توش جا بشه؟؟ خب مثلا شوهرم یک کیلو از هر میوه میخره یعنی زیا ...

صیفی‌جات رو بشور خشک کن داخل باکس بذار اون باکس ها رو می تونی توی‌ طبقات یخچال بذاری کشو لازم نیست روی باکس هم می تونی چیزای دیگه بذاری

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
اول اینکه میوه به اندازه میخرم بعد میشورم میزارم آبش بچکه بعدش خشک میکنم داخل پلاستیک فریزری   ...

پس ازاین به بعد میشورم و کامل خشک میکنم، یه دوستی گفت باکس در دار بخرم خوبه

نیاز به باکس نیست تو هرظرفی باشه خراب نمیشه مگراینکه یخچالت بدباشه شایدم در یخچال مشکل داره و خوب مح ...

نمیدونم واقعا😟 بعد جالبه هروقت آب جمع میشه اون داخل و جامیوه ای رو درمیارم که بشورم میبینم زیر جا میوه ای هم آب ریخته داخل یخچال

واقعا؟ پس یعنی جامیوه ایمو متر کنم؟ برم باکس در دار بخرم؟ تاجاییکه یادمه باکس دیده بودم ولی در نداشت ...

پست بالا بهت گفتم نیاز نیست باکس ها داخل کشو باشه می تونی توی طبقات بذاری سایز ارتفاع طبقات

پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
من کلی ظروف دردار دارم که تواونا میزارم همه رو ولی یه سبد مخصوص صرف روزانه دارم مثلا از هرمیوه ای ۵ت ...

چه باسلیقه و نکته سنج آفرین

صیفی‌جات رو بشور خشک کن داخل باکس بذار اون باکس ها رو می تونی توی‌ طبقات یخچال بذاری کشو لازم نیست ر ...

اهان پس یعنی میگی کلا بجای جامیوه ای توی باکس بذارم... درسته چون توی باکس هوا نمیکشه بهتر میمونه واقعا ممنونم... برای داخل جامیوه ای هم بقول دوستان بشورم بذارم داخل پلاستیک گره بزنم

پست بالا بهت گفتم نیاز نیست باکس ها داخل کشو باشه می تونی توی طبقات بذاری سایز ارتفاع طبقات

مرسی عزیزم برم ببینم چه میکنم🙄😓

ممنونم از همگی که راهکار دادید

نمیدونم واقعا😟 بعد جالبه هروقت آب جمع میشه اون داخل و جامیوه ای رو درمیارم که بشورم میبینم زیر جا م ...

احتمالا برفک یخچال آب میشه میریزه پایین چک کن اگه اونه که دیگه کاری نمیتونی بکنی باید میوه ها رو تو قفسه بزاری