2777
2789
رابطه جنسی منظورم بود ولی رابطه من و خودش فوقش بغلم میکرد یا لپمو بوس میکرد

نه اصلا اجازه نده

باهاش کات کن

کسی ک زنا میکنه و میاد میگه بی شرم و حیاست

تازه تجربه کرده فردا لذت جنسی با تو براش عادیه و با بقیه قیاس میکنه

چون در جریان هم هستی ب روت میاره

پسش بزن،بگو تنها بخاطر این موضوع 

تو مرا جان وجهانی
الان یه عده میان میگن شوهر من یا فامیل من

خب اینقد ادمای دورو براتون یعنی 😶

واقعا شوهر من و برادر من خادم الرضا هستن و هیچ وقت اهلش نبودن عجیب نیست

برای من شماها عجیبین باور کن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شاید از اون اومایی که فک میکنیم نباشه تو میشناسیش !شاید بعد از ازدواج فقط بتو فکر کنه!جدی میگما بشین خوب فکراتو بکن ببین ادم اهل خیانتی هست؟از اونورم ببین ادمی هستی که همش به دوست دخترای قبلیش و رابطه هاش فکر نکنی چون اگر غیر از این باشه خیلی اذیت میشی 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

همسر من قبل من با چند نفر دوست بوده . رابطه رو هم حس میکنم‌ با یکیشون داشته. اما نخواستم بدونم و برام مهم نبود . الانم حساس نیستم روش. 

قراره دوباره این راه و برم🍀 اما ایندفعه با مدیریت صحیح💪

ولش کن

بعد ازدواج همش بهت میگه اره تو که بامن بودی معلوم نیست باچندنفردیگه بودی 

پسرهانامردندشک نکن 

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
خب اینقد ادمای دورو براتون یعنی 😶 واقعا شوهر من و برادر من خادم الرضا هستن و هیچ وقت اهلش نبودن عج ...

شوهر من،برادرای من 

هیچ کدوم اهل رابطه و دوستی نبودن

هر کسی ب خدا ایمان داشته باشه و نماز بخونه،اهل قران باشه

دنبال گناه کبیره اونم زنا نمیره

ما همه ازدواجمون فامیلی هست و از حال هم خبر داریم،چ قبل چ بعد ازدواج

تو مرا جان وجهانی
من باشم قبول نمیکنم. شما باید ببینی خودت میتونی یا نه. حتی اگه بعد از عقد بفهمم که طرف زمان م ...

چون احساس میکنم نمیتونم پرسیدم ک ببینم کسی مث من بوده یا ن

اصلا از وقتی بحث ازدواج پیش اومده نسبت بهش سرد شدم ولی هنوزم دوسش دارم😑😭

مشاوره خوب توی تهران میشناسی?

شماره ۱۴۸۰

زنگ بزن مشاوره ازدواج هستندرایگان بهت مشاوره میده

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
نه فکرت خیلی درسته هیچ بچگونه ام نیست درست فکر میکنی تاپیک بالایی رو فرستادم بخون دقیقا همین فکر الا ...

راستش اول اون تاپیکو خوندم بیشتر دلم بهم ریخت گفتم نکنه بعدا بدن منم مقایسه کنه😑

راستش اول اون تاپیکو خوندم بیشتر دلم بهم ریخت گفتم نکنه بعدا بدن منم مقایسه کنه😑

دیگه متاسفانه بعدا همین میشه تو اکثر مواقع 

مبارزه انسان را داغ میکند، وتجربه انسان را پُخته! هر داغی روزی سرد میشود،ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود!