2777
2789

۱.مشاوره قبل ازدواج برید حتما۲.اگ فک میکنی انقد برات مهمه که همیشه ذهنت درگیرش باشه که قبلا رابطه داشته و اینا...بیشتر فکر کن

ببین از کارای گذشته و روابطش پشیمونه یا ن..ممکنه هر کسی خطایی ازش سر بزنه و بعد توبه کنه نمیشه بگی چون با کس دیگه ای رابطه داشته پس آدم بدیه ببین پشیمونه یا نه...خلاصه برید پیش یه مشاور خوب🙂

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور با پسری که تو رابطه بوده به چشم سرگرمی نگاه کردی ولی پای ازدواج که میشه یکی را میخواهی که با کسی نبوده باشه

پس بهتره باهاش ازدواج نکنی چون از الان فکرت فقط مشغول این رابطه های قبل ازخودت بوده و ممکنه بعد ازدواج بهش مشکوک بشی که ممکنه بازم سراغ بقیه بره

رابطه نداشتم باهاشون ک فوقش دست دادم بهشون

عزیزم بنظرم حق داری در مورد رابطه جنسی حساس باشی بنظر منم وقتی کسی که تو مجردی  پایبند به حلال و حرام نباشه در مسائل جنسی تو متاهلی هم میتونه پایبند نباشه الانم برا این گیر داده میدونه پاکی

کسی رو میشناسم ک ب گفته ی خودش صدتا دوست دخترو زید داشته ولی الان تمام تلاشش برای راحتی خانمش هست آ ...

ازین میترسم حتی وقتی منو نگا میکنه تو فکرش افراد دیگه باشن

شاید فکرم خیلی بچگونه بیاد ولی دست از سرم برنمیداره😑😣

برو مشاوره 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
ازین میترسم حتی وقتی منو نگا میکنه تو فکرش افراد دیگه باشن شاید فکرم خیلی بچگونه بیاد ولی دست از سر ...

درسته رابطه جنسی فرق میکنه حق داری

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7735110/دوستم-با-دوست-پسرش-ازدواج-کرده

این تاپیکو بخون متوجه میشی همین الان زده بودن فردا ب این مشکل دچار نشی😊

مبارزه انسان را داغ میکند، وتجربه انسان را پُخته! هر داغی روزی سرد میشود،ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود!
رابطه نداشتم باهاشون ک فوقش دست دادم بهشون

فک کردم از رابطه داشتن منظورت روابط دوستی هست نه اون رابطه😅

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ازین میترسم حتی وقتی منو نگا میکنه تو فکرش افراد دیگه باشن شاید فکرم خیلی بچگونه بیاد ولی دست از سر ...

نه فکرت خیلی درسته هیچ بچگونه ام نیست درست فکر میکنی تاپیک بالایی رو فرستادم بخون دقیقا همین فکر الان میکنی براش اتفاق افتاده

مبارزه انسان را داغ میکند، وتجربه انسان را پُخته! هر داغی روزی سرد میشود،ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود!