2777
2789
عنوان

کارآموزی برنامه نویسی

1547 بازدید | 13 پست

کسی رو تا حالا دیدین که با کارآموزی و آموزشای اینترنتی بتونه برنامه نویسی از صفر یادبگیره و بعد هم حرفه ای بشه و پول خوب دربیاره؟رشته ام علوم کامپیوتره ولی بهش علاقه ای ندارم.تجربه ی برنامه نویسی هم ندارم و چیزی که تو ۹ ترم گذشته از دانشگاهم فهمیدم اینه که برنامه نویسی فوق العاده سخت و پراسترس و ۰ و ۱ عه،ولی اگه حقوقش خیلی خوب باشه نسبت به چیزای دیگه حاضرم سختیاشو تحمل کنم و پیش برم توش.به رشته های هنری هم خیلی علاقه دارم ولی خانواده ام اجازه ندادن برم سمتشون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی برو شرکت های که برنامه نویسی میکنن یه مدت آموزشی کار کن تو کلاس برنامه نویسی این چیزاهیچی یاد نمیدن منم میخوام این کارو کنم اگه دنبال پولی سعی کن شرکت ایران خورو کار کنی

کی میگه همش صفر و یکه؟ من برنامه نویسم صفر و یک تو عمرم ندیدم جدی رشتت کامپیوتره؟

چطوری شما یاد گرفتین تو دانشگاه که یاد ندادن کلاس بیرون از اون بدتر چطوری یاد گرفتین؟

میشه درباره برنامه نویسی بیشتر بگی و سختیش چجوریه و میشه اگه یه فرد کم یا تقریبا  قابل قبول توش باشه میتونه توش پیشرفت کنه با تلاش و تجربه؟ و چه مهارت هایی لازم داره. 

و جواب سوالت= این که برنامه نویسی اگه  تو دانشگاه بخونی بهتر از آزاد جواب میده بخاطر مدرک ولی خب اگه بتونی خیلی خوب توش پیشرفته بشی،  درآمد زیاد توی کشورای دیگه بیشتر اولویت هس چون توی ایران برنامه نویسی تو سطح پایینی قرار داره و با مهارت با استفاده از مهاجرت بیشتر میشه توش درآمد در آورد ولی خب اینکه توی علوم کامپیوتر هم تحصیل میکنی میتونه یه امتیاز باشه

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

کی میگه همش صفر و یکه؟ من برنامه نویسم صفر و یک تو عمرم ندیدم جدی رشتت کامپیوتره؟

منظورم از صفر و یک اینه ‌که اگه کسی نتونه برنامه رو تماما خط به خط درست بنویسه برنامه ران نمیشه و خب عملا یعنی صفر یعنی هیچ ولی خب بقیه کارها اینطوری نیستن که لزوما همه چی ۱۰۰% درست باشه اگه نصف و نیمه هم یه چیزایی ازشون بلد باشی میتونی پول درآری در حد خودت از این نظر گفتم امیدوارم منظورمو رسونده باشم

اسی برو شرکت های که برنامه نویسی میکنن یه مدت آموزشی کار کن تو کلاس برنامه نویسی این چیزاهیچی یاد نم ...

ممنونم ازینکه تجربه اتو گفتی🙏آره خودمم نظرم رو اینه که مستقیما برم سراغ کارآموزی اینجوری میفهمم پروژه های واقعی چه شکلیه و خب وقتتم الکی تلف نمیشه چون کلاسای آموزشیم میان فقط یه سری syntax و چیزای کلی میگن راجع به هر زبان مثل دانشگاه باز آخرش آدم هیچی یاد نمی گیره. پروژه ی واقعیه که آدم توش کلی چیز یاد می گیره و ارزشمنده که روش زمان بذاری

والا من داداشم کلاس نرفت اصلا فقط از طریق مطالبع و سرچ و زبان خوب الان برنامه نویس و مدیر ارشد سئو ه ...

واقعا ممنونم که نظرتو گفتی🙏خیلی امیدوارم کردی😊انشالله منم بتونم یه روزی به چنین درآمدی برسم و مستقل شم

چه طوری برنامه نویسیت صفره ؟ پس توی دانشگاه چی داشتید؟

تو دانشگاه های سراسری و آزاد درسا تئوری ارائه میشن فقط بعضی استادا پروژه میدن که اونم دانشجو خودش باید صفر تا صد پیاده اش کنه و آموزشی در کار نیست یعنی اگر کسی بدون پیش زمینه برنامه نویسی وارد این رشته بشه عملا هیچ کاری نمیتونه بکنه.البته خب من ۳ ترم اولم لپتاپ نداشتم و اون هم بی تاثیر نبود ولی بیشتر به ضعف سیستم آموزشی بر می گرده که بیشتر وقت دانشجو رو با مطالب تئوری می گیرن که شاید اصلا کاربردی هم نباشن ولی دست آخر برای وارد شدن به بازارکار عملی بلد بودن مهمه

سلام بچه ها، خوبید؟
من به شخصه در دوره کارآموزی همراه اول شرکت کردم و ازش راضی بودم
و به شما پیشنهاد میدم که این فرصت رو از دست ندید ...
تو دوره کارآموزی بیمه می شید و یه حقوق هم بهتون می دن 

پایان دوره هم اگه ازتون راضی باشند جذب همراه اول می شید...
اینم لینکش https://hamrah.academy/internship/
بزنید روش و برید صفحشو ببینید

والا من داداشم کلاس نرفت اصلا فقط از طریق مطالبع و سرچ و زبان خوب الان برنامه نویس و مدیر ارشد سئو ه ...

سلام . میشه بپرسم چه رشته ای و کدوم دانشگاه بودن؟ چند سال سابقه کار دارن؟ میشه به عنوان شغل دوم از برنامه نویسی پول زیاد در بیارم مثلا در حد ۱۵ میلیون  اگه اطلاع دارید راهنمایی کنید تشکر