2777
2789
عنوان

سلام، اینجا کسی دبیر هست؟

72 بازدید | 13 پست

یه سوال داشتم میشه کمکم کنین در مورد ابلاغ هس،ببین من دبیر  هستم دو روز یه مدرسه میرم که اونجا برام ابلاغ ۱۲ ساعتها خورده و دو تا کلاس اول داره، یعنی مجموعا هفت کلاس داره، امروز معاون بهم گفت که چون ۷ کلاسه میشه ۱۴ ساعت ولی چون ابلاغت ۱۲ ساعت خورده دو ساعتشو برا معاون پرورشی میزنم، برای ثبت نمرات و..
حالا سوالم اینه تمام کار با منه از نظر آموزش و تست و.. این دو ساعت که میدن به معاون   می‌دونین جریانش چیه؟ اصلا من چون سال اولمه به این موارد وارد نیستم

خدایا به خاطر این حس خوشبختی که بهم دادی ازت ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دیگه حتما ۲۴ساعتت درست نشده بوده اون ۲ساعت روبهت داده ۲۴ساعتت پر بشه ۲ساعت کار دفتری انجام میدی& ...

نه دوباره بخون اشتباه فهمیدی! من ۲۴ ساعتم پر شده مدارس مختلف میرم و دو روز یه مدرسه میرم و ابلاغ ۲۴ ساعتها برا اون مدرسه دارم ولی چون ۷ تا کلاس را هندل میکنم میشه ۱۴ ساعت، حالات سؤالم اینه که کلاس رو من میچرخونم چرا دو ساعت منو برا معاون پرورشی ابلاغ بزنه؟؟!!

نه دوباره بخون اشتباه فهمیدی! من ۲۴ ساعتم پر شده مدارس مختلف میرم و دو روز یه مدرسه میرم و ابلاغ ۲۴ ...

خوب بهش بگو اگه ۲۴ساعتت کامله لزومی نداره .اگرم ۲ساعت رو بری باید بهت اضافه کار بزنن توابلاغ

نه دوباره بخون اشتباه فهمیدی! من ۲۴ ساعتم پر شده مدارس مختلف میرم و دو روز یه مدرسه میرم و ابلاغ ۲۴ ...

سلام عزیزم 

بدون رودروایسی از معاون مدرسه بپرس 

شاید حق معاونه که بچرخونه ولی گردن شما انداختن 

سلام عزیزم  بدون رودروایسی از معاون مدرسه بپرس  شاید حق معاونه که بچرخونه ولی گردن شما ا ...

باشه حتما، ممنونم

سلام عزیزم  بدون رودروایسی از معاون مدرسه بپرس  شاید حق معاونه که بچرخونه ولی گردن شما ا ...

باشه حتما، ممنونم

خوب بهش بگو اگه ۲۴ساعتت کامله لزومی نداره .اگرم ۲ساعت رو بری باید بهت اضافه کار بزنن توابلاغ

چجوری اضافه کار میزنن؟ با کد خودم یا کد یه نفر دیگه؟